Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 09 05

Simona Milinytė su „Hario Poterio“ aktoriumi pristato klipo ištrauką: „Mums labai patiko“

Amerikoje gyvenanti atlikėja Simona Milinytė jau nekantrauja, kada savo gerbėjams galės pristatyti naujausią kūrinį ir neseniai nufilmuotą klipą. O kol kas – dainininkė intriguoja ir dalijasi žavinga vaizdo įrašo ištrauka.
Simona Milinytė, Devonas Murray
Simona Milinytė, Devonas Murray / Asmeninio albumo nuotr.

„Laukiant klipo, „Every time you need me“, kuris jau bus baigtas kitą savaitę – galiu džiugiai pasidalinti jo ištrauka. Tiek Devonui, tiek man labai patiko. Be galo patys nekantraujam pamatyti visą pilnai pabaigtą klipą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simona Milinytė nebeslepia jausmų „Hario Poterio“ aktoriui: naujoje dainoje – jų meilės istorija

Labai džiaugiuosi, kad Devonas viską prižiūrėjo, komandavo, nepaliko darbo vien režisieriui ir prodiuseriams. Pats rūpinosi, kad turėtume gerų kadrų, kad būtų viskas gerai nufilmuota.

Klipas buvo filmuojamas Malibu paplūdimyje. Buvo be galo sunku, ypač vakaro akimirkas filmuoti. Vėjas buvo didžiulis, prie vandens – be galo šalta. Be to, dėl vėjo niekaip nepavyko uždegti ugnies balionų ir ugnelių. Jau buvau pradėjus sakyti visiem, kad gal nereikia jų, bet visa komanda dirbo kartu, režisierė net neklausė manęs, nepasidavė, dėl ko labai džiaugiuosi! Būtent todėl turim nepaprastai gražių klipo momentų. Taigi kol laukiam: galiu pasidalinti oficialiu klipo dainos viršeliu ir ištrauka“, - 15min pasakojo Simona Milinytė.

VIDEO: Simonna - Every Time You Need Me (OFFICIAL TRAILER)

15min primena, kad klipe kartu nusifilmavęs ir Simonos širdį pavergęs Devonas – airių aktorius, daugeliui žinomas iš „Hario Poterio“ filmų, kuriame vaidina Seamusą Finniganą. Jiedu pažįstami jau kone trejus metus, tačiau beveik visus juos bendravo tik virtualiai. Galiausiai Devonas neiškentęs atskrido pas Simoną pasikalbėti akis į akį. O tuomet santykiai ėmė rutuliotis žaibo greičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas