Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 07 24

Simonos Milinytės klipo filmavimo užkulisiai: uždarytas paplūdimys ir atlikėją įsimylėjęs airis

Šis savaitgalis Simonai Milinytei buvo itin sunkus bei darbingas, bet kartu ir jaudinantis. Amerikoje gyvenanti mergina filmavo savo antrąjį klipą „Every time you leave me“, prie kurio prisidėjo tikra profesionalų komanda.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Asmeninio albumo nuotr.

Toliau muzikinės karjeros svetur siekianti Simona nusiteikusi ryžtingai. Naujai savo dainai ir vaizdo klipui ji atiduoda visas jėgas. Be to, pasitelkia geriausiai sritį išmanančius profesionalus – į pagalbą jai atskubėjo kino studija „Universal Studios“.

„Dėl mano klipo filmavimo net uždarė paplūdimį Zuma Malibu! Jaučiausi lepinama. Tai yra pirmas kartais, kai viskuo rūpinasi televizijos kompanijos. Aš žinojau tik scenarijų ir komandą. Visu kitu pasirūpino jie – operatoriai, prodiuseriai, techniniai darbuotojai, fotografai, transportas, šviesų meistrai... „Universal Studios“ net savo maisto mašinas atsiuntė! Buvo be galo įdomu“, – 15min pasakojo atlikėja.

Feisbuko nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray
Feisbuko nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray

Šiuo metu S.Milinytė ruošia ir savo solinį albumą. Tad vienai iš dainų ji nusprendė nufilmuoti klipą.

„Filmavimas buvo toks linksmas! Pusę dienos iš visko prasijuokėme... Bet šiaip viskas praėjo sklandžiai. Tik labai sušalom filmuodamiesi prie vandens, kai nusileido saulė. Turėjome būti tik su trumpomis rankovėmis. Sustirau į ledą“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

Be to, aktorius, vaidinęs klipe kartu su Simona, pasirinktas ne bet koks. Tai – jos geras draugas Devonas Murray iš Airijos, kuris atvyko aplankyti ir pagaliau realybėje susipažinti su atlikėja.

Instagram nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray
Instagram nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray

„Daug geriau filmuotis su artimu žmogumi nei su modeliu, – šypsojosi Simona. – O taip pat įdomus dalykas – mano naujoji daina yra apie draugystę per atstumą. Su Devonu bendrauju jau 3 metus. Susipažinome „Twitter“, labai susidraugavome, nuolat kalbėdavomės per feisbuką, „Snapchat“, „FaceTime“. Dabar pagaliau jis atvažiavo, nes kaip pats sakė – yra dėl manęs pametęs galvą. Devonas netgi mąsto visam laikui persikelti į Los Andželą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas