Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sparčiai populiarėjanti „Mėlyna“ pradėjo koncertinį turą: speciali scenografija ir vokalistės atvirumas

Draugų grupelė iš mažo miestelio pildo savo svajones. Vos per metus laiko sparčiai populiarėjanti grupė „Mėlyna“ spėjo klausytojus nustebinti didelio populiarumo kūriniais, surengti pasirodymą svarbiausiuose šalies muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“. Antradienio vakarą Vilniuje grupė pradėjo pirmąjį koncertinį turą. Daugybė klausytojų nepraleido galimybės gyvai išgirsti „Mėlynos“ kūrybos.

Tiesa, jau šį ketvirtadienį grupė tęs koncertinį turą Palangoje, „Kablys + jūra“ renginių erdvėje susitiks su pajūrio klausytojais. O pirmąjį turą užbaigs rugpjūčio 9 dieną Kaune, „KKC terasoje“. Bilietus į koncertus platina Bilietai.lt.

„Mėlyna“ – vokalistės Beatos Šiuikaitės, būgninino Viliaus Matulaičio, bosisto Saido Stikliaus ir gitaristo Domo Plančiūno sukurta alternatyvaus pop roko grupė iš Šakių.

R.Šeškaičio nuotr./Grupės „Mėlyna“ koncertas Vilniuje
R.Šeškaičio nuotr./Grupės „Mėlyna“ koncertas Vilniuje

Dar prieš pirmąjį koncertą grupė džiaugėsi taip besivystančia muzikine veikla ir neslėpė, kad tyliai pasvajoja ir apie ateitį.

„Labai smagu būti įvertintiem, groti šalia kitų nuostabių muzikantų, pažinti įdomių, profesionalių bei nuostabių žmonių, patiems patirti įvairias scenas ir vis nežinoti, ko dar galim tikėtis. Tiesiog esame dėkingi ir džiaugiamės, o toliau pasvajoti mėgstame taip pat, bet tik tyliai“, – neslepia grupė.

Prasidedant „<3 nebuvo“ koncertiniam turui sostinėje, muzikos kūrėjai ir atlikėjai džiaugiasi, kad jau rugpjūčio 1 d. sveikinsis su pajūrio publika, o rugpjūčio 9 d. kauniečiais.

„Aplanko įvairiausi įspūdžiai, visada susikoncentruojame, kad viskas pavyktų, bet tuo pačiu pasiliekame vietos ir improvizacijai. Su soliniais koncertais tu lyg savo naują vaiką paleidi į pasaulį, o visi jie skirtingi, bet širdžiai malonūs. Kviečiam savo klausytojus į solinius koncertus vien dėl to, nes norime jiems atiduoti visą darbą ir širdis. Ne paslaptis, kad kituose koncertuose, ne soliniuose, viskas būna kitaip, mes paliekam visas mintis ir kūrybinius išradimus soliniams koncertams, kad būtent ten viskas sprogtų“, – pasakoja „Mėlyna“.

R.Šeškaičio nuotr./Grupės „Mėlyna“ koncertas Vilniuje
R.Šeškaičio nuotr./Grupės „Mėlyna“ koncertas Vilniuje

Antradienio vakarą sostinėje grupė išties nustebino. Susirinkusi publika išvydo ne tik specialiai koncertų serijai sukurtą scenografiją, bet ir išgirdo net 19 grupės dainų. Tiesa, savo publiką ir sceną grupė pasidalino ir su „apšildančia“ grupe „sacréblue“. Šią grupę „Mėlynos“ gerbėjai išgirs ir koncerte Kaune.

Sostinės publika nebuvo linkusi lengvai paleisti grupės, nuskambėjus paskutinei dainai, buvo prašoma „pakartot“. 20-ąja grupės daina tapo ir vizitine „Mėlynos“ daina tapusi „Meilės nebuvo“.

Kviečiame išvysti nuotraukų galeriją iš pirmojo grupės „Mėlyna“ koncerto sostinėje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai