Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svaiginanti Kastyčio Kerbedžio premjera: „Tai romantiškiausia mano daina“

Kastytį Kerbedį gerbėjai pamilę už jo galingą balsą. Gal todėl mes neįsivaizduojame Kastyčio švelnaus, bet nuo šiol galėsime pasakyti, kad matėme ir girdėjome jį kitokį: vienas populiariausių Lietuvoje atlikėjų šiandien pristato lyrišką dainą „Kai tu esi šalia“.
Kastytis Kerbedis
Kastytis Kerbedis / Asmeninio albumo nuotr.

„Dainą įrašėme visai neseniai, bet jau galiu pasakyti, kad ji tapo viena iš mano mėgstamiausių. Iš tiesų, labai džiaugiuosi šia daina, nes nieko panašaus iki šiol mano repertuare nebuvo. Jautri, atvira, bet tuo pačiu ir pakylėjanti“, – dalinasi savo mintimis Kastytis Kerbedis.

Asmeninio albumo nuotr./Kastytis Kerbedis
Asmeninio albumo nuotr./Kastytis Kerbedis

„Prieš kurį laiką vis pasikalbėdavome su Kastyčiu apie tai, kad jis svajoja savo repertuarą praturtinti pusiau akustine daina. O man irgi labai norėjosi, kad žmonės jį išgirstų kitokį, be „fanfarų“, – dainos gimimo priešistorę atskleidžia kompozitorius Paulius Jasiūnas. „Aš visada tikėjau, kad jis gali suskambėti ir visai kitame amplua. Kastytis turi ir tą jautriąją savo pusę, kurią, manau, pavyko atskleisti dainoje“, – sako dainos autorius.

„Meilės tema – amžina. Kol bus gyva žmonija, tol, esu tikras, skambės dainos apie meilę“, – šypsosi Kastytis Kerbedis ir kviečia įvertinti naujausią jo atliekamą kūrinį „Kai tu esi šalia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai