Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 02 01

„Twosome“ narys J.Stanislovaitis pristato naują kūrinį: prie dainos prisidėjo iš Japonijos kilusi atlikėja

Atlikėjas ir dainų kūrėjas Justinas Stanislovaitis prieš pat Kalėdas visiems mylintiems Prancūziją ir jos kalbą, pristatė pirmąjį kūrinį iš suplanuoto tarptautinio albumo. Didelio susidomėjimo Lietuvoje ir Prancūzijoje sulaukė jo ir prancūzo Kevin Yven atlikta daina „Apie Gyvenimą/Autour De Toi“.
Justinas Stanislovaitis, Nanami Honda
Justinas Stanislovaitis, Nanami Honda / Asmeninio albumo nuotr.

Albumo kūrybinis procesas tęsiasi toliau. Šį kartą kartu su prodiuseriu Mariumi Matulevičiumi, Justinas Stanislovaitis pristato kūrinį „Dangus“, prie kurio kūrybos ir atlikimo prisidėjo atlikėja Nanami Honda iš Tekančios Saulės šalies Japonijos.

Nanami, pasakodama apie šios dainos sukūrimą ir atlikimą, užsiminė, kad ją visad domino tarptautiniai projektai, o klausydama Justino atliekamos muzikos, buvo sujaudinta ir iš karto įsimylėjo ne tik muziką, bet ir lietuvių kalbos romantiškai šiltą skambesį.

Dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Justinas Stanislovaitis feat. Nanami Honda - Dangus空

Justinas Stanislovaitis pasakoja, kad atlikėją iš Japonijos surasti buvo ganėtinai sudėtinga, bet čia, žinoma, pasitarnavo ir išmaniosios technologijos, o tuomet jau greitai pavyko sutarti su Nanami ir sukurti dainą dviem kalbomis – lietuvių ir japonų.

Justinas užsimena, kad visame albume tvyro raginimas svajoti, suvokimas, kad yra kažkas daugiau nei mes suprantame, amžinybės pojūtis, ramybė. O būtent Japonijos kultūroje to yra ypač daug. Pats albumas unikalus tuo, kad atskleidžia kalbų ir kultūrų ypatybes ir skirtumus.

„Iš tikrųjų buvo sudėtinga rašyti tekstą japonų kalba, nes bandžiau išlaikyti šios dainos atmosferą, nuotaiką. Tačiau, kuo sunkiau buvo, tuo labiau man tai patiko“, – pasakoja atlikėjas.

Asmeninio albumo nuotr./Nanami Honda
Asmeninio albumo nuotr./Nanami Honda

„Labiausiai jaudino momentas, kai pirmą kartą klausiausi šios dainos demonstracinės versijos, – su jauduliu pasakoja Nanami Honda. – Aš tiksliai nežinojau, kaip visa tai gausis, bet tiesiog jaučiau, kad tai bus graži ir turtinga bei gili daina.“

N.Honda atskleidžia, kad atlikti dainą kartu su Justinu jai buvo linksma ir prasminga patirtis.

Justino Stanislovaičio ir Mariaus Matulevičiaus kuriamame albume jau dalyvauja atlikėjai iš Japonijos, Prancūzijos, Egipto, Graikijos, Ukrainos, Egipto, Azerbaidžano, Nepalo, Ispanijos, Baltarusijos, Malaizijos. Taip pat šiuo metu yra derinamos bendradarbiavimo galimybės su keliais atlikėjais iš dar kelių šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas