Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Uosto direkcijos dovana „The Tall Ships Races” – atlikėjo Nathan Evans koncertas

Pasaulinę šlovę pelniusį hitą „Wellerman“ išleidęs Nathan Evans jau šįvakar surengs koncertą Klaipėdoje, Kruizinių laivų terminale. Jį „The Tall Ships races“ dalyviams ir miestui dovanoja akcinė bendrovė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija.
Nathan Evans
Nathan Evans

„Paprastai uostas yra įvardijamas kaip namai laivams. Namai, į kuriuos atvyksta svečiai, turi būti švarūs, pasiruošę, garantuojantys saugų ir malonų prieglobstį. Mūsų visų siekis – kad iš mūsų buriuotojai išsivežtų pačią geriausią emociją, todėl rūpinamės ne tik saugiu burlaivių įvedinimu į uostą ir prišvartavimu prie krantinių, tačiau ir puikiomis emocijomis krante. Tikime, kad jūrinę muziką puoselėjantis škotų atlikėjas Nathan Evans užkurs tikrą vakarėlį ir nepaliks ne tik atplaukusių įgulų, bet ir miestiečių bei miesto svečių abejingų“, – sako Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Algis Latakas.

29-erių škotų dainininkas išgarsėjo akimirksniu po to, kai jo atlikta tradicinė jūreivių daina „Wellerman“ sulaukė didžiulės sėkmės visame pasaulyje. Singlu išleistas kūrinys tapo didžiausių 2021-ųjų metų pradžios hitu ir daugiau nei 10 savaičių karaliavo daugelio Europos šalių topuose.

Nathan Evans prisidėjo prie pasaulinio jūrininkų dainų fenomeno – jo dėka naujoji karta atrado tradicines žvejų dainas, kurias jūrininkai prieš daugelį metų dainuodavo dirbdami.

Nathan Evans koncertas Kruizinių laivų terminale penktadienį, birželio 28-ąją, 20 val.

„The Tall Ships Races“ – jūrinę kultūrą puoselėjantis renginys. Jo metu uostamiestyje viešės 41 burlaivis iš dvylikos pasaulio valstybių: Lenkijos, Suomijos, Nyderlandų, Ispanijos, Belgijos, Estijos, Jungtinės Karalystės, Švedijos, Danijos, Vokietijos, Lietuvos, Italijos. Birželio 30-ąją iš Klaipėdos startavę burlaiviai iš viso per varžybas lankysis 6 uostuose: Klaipėdoje, Helsinkyje, Taline, Turku, Mariahaminoje ir Ščecine. Renginys į uostamiestį sugrįžta jau penktą kartą, tačiau šiemet Klaipėda pirmą kartą pasirinkta tapti varžybų starto uostu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius