Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 09 08

V.Petersons pristatė dainą su studente iš Turkijos: „Asli mane sužavėjo“

O viskas prasidėjo dar šių metų balandžio mėnesį, kai tradiciškai šylant orams, šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos 3-ios vietos finalininkas Voldemars Petersons grojo Kauno senamiestyje: tuomet prie jo priėjo viena studentė iš Turkijos ir paklausė, ar negalėtų kartu padainuoti.
Voldemars Petersons su Asli
Voldemars Petersons su Asli / Asmeninio albumo nuotr.

„Mes ekspromtu sudainavom pasaulinį hitą „Shallow“, kurio vaizdo įrašas mano facebook muzikinėje paskyroje jau surinko beveik 500 000 peržiūrų“, – apie muzikinės draugystės pradžią su studente Asli, atvykusia į Lietuvą pagal „Erasmus“ programą, pasakoja Voldemars.

„Pamaniau, kad sulaukus tiek dėmesio, būtinai reikia pasinaudoti proga, kol Asli dar Lietuvoje ir sukurti profesionalų bendrą muzikinį projektą: juo tapo mano autorinė daina „Švyturys“, kurios tekstą į anglų kalbą išvertė bičiulė Vylūnė Pračkailaitė. Tad paėmėm ir padarėm“, – šypsosi Voldemars. Dainos aranžuotę kūrė ir dueto vokalus įrašė muzikos prodiuseris Donatas Tamašauskas dar kitaip žinomas kaip Dzouns.

Dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Voldemars Petersons feat. Asli Donmez and DUOVIOLA - LIGHTHOUSE (OFFICIAL Music Video)

Tobulumo visame kame siekiantis Voldemars pagalvojo, kad dainai vis tik dar kažko trūksta. Taip kūrinio išpildyme atsirado dar vienas duetas: Gertrūdos ir Laimio Krunglevičių – DUOVIOLA – įgrotos altų partijos.

Na, o kai jau kūrinys skambėjo taip, kaip buvo siekta, Voldemars ėmėsi vaizdo klipo filmavimo darbų. Ištikimiausieji jo gerbėjai žino, kad filmavimas – dar viena dainininko aistra, tad ir šios veiklos jis ėmėsi su užsidegimu!

Asmeninio albumo nuotr. /Voldemars ir Asli
Asmeninio albumo nuotr. /Voldemars ir Asli

„Klipą filmavau ir montavau pats, tačiau esu labai dėkingas savo geram bičiuliui ir scenos partneriui Giedriui Balčiūnui – Mr. Jumbo – kuris padėjo nufilmuoti scenas su manimi, nes to fiziškai atlikti pačiam nelabai įmanoma“, – vaizdo klipo filmavimo užkulisius atskleidė dainininkas.

Stop kadro nuotr. /Asli
Stop kadro nuotr. /Asli

Kauniečiams vaizdo klipas turėtų kelti ir tam tikrus sentimentus: mat jis filmuotas Laisvės alėjoje, Santakoje, bei tarp naujai įrengtų Vienybės aikštės fontanų.

Paklaustas, kaip vertina turkės Asli įtaką būtent šiai dainai, Voldemars atsakė.

„Asli mane sužavėjo: jos toks sodrus vokalas, o aukštos natos tiesiog paliečia giliausias širdies kerteles. O dar ir tiksli intonacija! Viskas, ko reikia tikrai scenos profesionalei“, – gražių žodžių scenos partnerei negailėjo Voldemars.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas