Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

„Vėjo festivalis“ Drevernos uoste: vaikų kolektyvai ir žinomi Lietuvos atlikėjai

Birželio 8 dieną Drevernos uoste šurmuliuos jau antrasis Vėjo festivalis, kuris pirmą kartą vykęs 2023 metais sulaukė itin didelio žiūrovų susidomėjimo. Dienos metu, 13:00 valandą, pasirodys daugybė geriausių vaikų kolektyvų iš Lietuvos, bei svečiai iš užsienio kartu su prodiusere Laura Remeikiene, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Drevernos uostas
Drevernos uostas / Organizatorių nuotr.

Vakarinę Vėjo festivalio Drevernoje dalį (21:00 val.) sudrebins jau daug kam gerai žinomas koncertas DISKOTEKA LT. Gausus būrys atlikėjų atliks geriausiai žinomų savo hitų miksus, kurie visus pakels ant kojų.

Geriausi 30 mečio hitai nepaliks abejingų su tokiais atlikėjai kaip : Asta Pilypaitė, Diamond (UK), Eglė Jakštytė, Edmundas Kučinskas, Egidijus Sipavičius, Grupė 2 – Karolis ir Donatas, grupė „Čilinam“, grupė DAR, grupė „Patruliai“, grupė „Vairas“ ir Laura Remeikienė, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė, Marius Jampolskis ir Irūna, Ovidijus Vyšniauskas, Radži, Steponas Januška ir grupė „Studija“, Violeta ir Vilius Tarasovai Vytautas Šiškauskas, Žilvinas Žvagulis.

Organizatorių nuotr./Drevernos uostas
Organizatorių nuotr./Drevernos uostas

Festivalio svečių nuotaika pasirūpins vedėjai Andrius Žiurauskas ir Justinas Jankevičius. Viso Vėjo festivalio metu Drevernos uoste vyks mugė, bei bus daugybė pramogų, kurios tiks ne tik jauniausiam, tačiau ir vyriausiems lankytojams.

Drevernos poilsio ir pramogų uostas – tai gausybės paslaugų kompleksas ant Kuršių marių kranto. Atvykę pamatysite Pamario jachtų uostą su vaizdais į Kuršių Nerijos kopas, 4 žvaigždžių kempingą, baseinų bei vandens čiuožyklų kompleksą. Europietiškos virtuvės restoraną „Dreverna“ su įspūdinga terasa virš vandens.

Poilsio ir pramogų kompleksą, kurį sudaro lauko ir vidaus baseinai, sukūrinė vonia, masažiniai dušai, suomiška bei turkiška pirtys, šildomi relaksaciniai gultai. Poilsio ir pramogų zonoje taip pat rasite mini golfo aikštelę, lauko krepšinio ir tinklinio aikšteles, dvejus teniso kortus bei vaikų žaidimo aikšteles. Norintys aktyvios veiklos taip pat neliks abejingi – čia rasite baidarių, vandens dviračių, Sup’lenčių.

Galimos išvykos laivu ar greitaeigiu kateriu Kuršių mariomis, Karaliaus Vilhelmo kanalu ar Drevernos upe. Nepraleiskite progos nuostabiai praleisti laiko Vėjo festivalyje Drevernoje.

Bilietus į Vėjo festivalį galite įsigyti čia.
Informacija apie renginį čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius