Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2010 12 03

Vietoj televizijos „Biplan“ mieliau renkasi sceną

Legendiniai Lietuvos rokeriai, prieš du mėnesius pradėję švęsti savo 15–ąjį gimtadienį, į šventę kviečia ir jau senokai „Biplan“ muziką girdėjusius kauniečius.
Profesionaliais pasirodymais garsėjanti grupė į Kauną atsiveža ne tik gitaras, bet ir šviesos efektus, kurie suderinti su kiekvienu „Biplan“ kūriniu.
Profesionaliais pasirodymais garsėjanti grupė į Kauną atsiveža ne tik gitaras, bet ir šviesos efektus, kurie suderinti su kiekvienu „Biplan“ kūriniu. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Neseniai duotame interviu prisipažinę, jog jie paprasčiausiai nemoka groti pagal fonogramą, „Biplan“ vyrai tęsia prieš 15 metų nuo moksleiviškų gitaros pabrazdinimų prasidėjusį savo žygį per Lietuvos roko padangę.

Prieš dešimtmetį šlavusi visus svarbiausius šalies muzikinius apdovanojimus ir besimėgavusi šiltais šlovės spinduliais, Maksas Melmanas ir kompanija vėliau buvo dingusi iš Lietuvos scenų bei radijo stočių eterio. Tačiau, kiek pakeitusi savo sudėtį ir subrandinusi naujų kūrybinių idėjų, grupė galiausiai pakilo iš pelenų ir praėjusiais metais apie save visiems priminė puikiai kritikų įvertintu albumu „Nuodai. P. S. Lyg paskutinį kartą“.

„Mes niekur nedingome. Mes tiesiog nešokame ir nedainuojame ar kaip kitaip nesirodome kvailuose televizijos projektuose“, – po klausimo apie netrumpai spengusią kūrybinę tylą sau būdingu stiliumi pigaus populiarumo besivaikantiems kolegoms įkando biplanai.
Paklausti, ką kauniečiai šį vakarą išgirs muzikiniame klube „Džem'Pub“, muzikantai patikino: „Tikrai nebus popso“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas