Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje 40-metį švęsiantys vokiečiai „Camouflage“ pristatė unikalią dovaną: ją gaus tik 1000 gerbėjų

Savaitgalį Drezdene jubiliejinį 40 metų scenoje turą pradėjusi garsi synthpop grupė „Camouflage“ šiemet jį lapkričio 24 dieną baigs išskirtiniu koncertu Vilniuje, „Compensa“ salėje. Tačiau šie šventiniai koncertai, kurie vyks jų gimtojoje Vokietijoje bei Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje – ne vienintelė dovana ištikimiausiems gerbėjams ir kokybiškos muzikos kolekcionieriams.
„Camouflage“
„Camouflage“ / Reiner Pfisterer nuotr.
Temos: 2 Muzika Koncertas

Grupės skelbia, kad gruodį prekyboje pasirodys itin riboto leidimo muzikos rinkinys „Rewind to the Future and Goodbye“, kurį sudarys keturios vinilo plokštelės ir trys kompaktiniai diskai – juos galės įsigyti vos 1000 melomanų. Čia atsidūrė tik tie kūriniai, už kuriuos specialioje pačių muzikantų surengtoje apklausoje prabalsavo jų gerbėjai.

Šią kolekciją sudarys garsiausi hitai, gerbėjų mėgstamiausi kūriniai bei reti įrašai iš keturis dešimtmečius trunkančios grupės istorijos. Rinkinio sudėtyje bus ir knyga kietu viršeliu, kurioje pateikiama grupės istorija, įsimintiniausi jau pasakoti ir dar niekur neviešinti įvykiai, faktai.

„Toks jubiliejinis leidimas yra tiesiog būtinas didžiausiems mūsų gerbėjams bei muzikos kolekcionieriams. Tai itin riboto leidimo akustinis ir vizualinis žvilgsnis į ilgą mūsų karjerą“, – sako grupės nariai.

Koncertų ture grupė atlieka savo žymiausias dainas „Love Is a Shield“, „The Great Commandment“, „Strangers' Thoughts“, „Suspicious Love“, „That Smiling Face“, taip pat naujesnės kūrybos „Me and You“, „I'll Follow Behind“, „Shine“. Gerbėjus nustebino kūrinį „We Are Lovers“ sujungę su „New Order“ hitu „Blue Monday ir į programą įtraukė „The Cure“ dainos „Cold“ „koverį“. Taip pat grupė pristatys ir visiškai naują dainą „Everything“.

Lapkričio 24 dieną „Camouflage“ sugrįžta į Lietuvą ketvirtą kartą ir tai daro po 13 metų pertraukos. Koncertai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje bus vieninteliai, kuriuos muzikantai šiemet surengs už gimtosios Vokietijos ribų. Anksčiau grupė mūsų šalyje su lankėsi 2004, 2006 ir 2011 metais ir jų pasirodymai buvo anšlaginiai.

Reiner Pfisterer nuotr./ „Camouflage“
Reiner Pfisterer nuotr./ „Camouflage“



Grupės nariai žada, jog gimtadienio koncerte susipins praeitis, dabartis ir ateitis. „Camouflage“ yra vieni žymiausių synthpop žanro atstovų kartu su „Depeche Mode“, „Erasure“, „New Order“, „Pet Shop Boys“, „a-ha“, OMD ir kitomis šios muzikos krypties legendomis. „Camouflage“ koncertas Vilniuje, „Compensa“ salėje – lapkričio 24 dieną. Bilietai: Bilietai.lt ir Shownet.lt


Koncertą organizuojanti muzikos agentūra M.P.3 taip pat šiais metais kviečia ir į pirmą Hanso Zimmerio oficialaus projekto „The World of Hans Zimmer“ pasirodymą Lietuvoje, „Twinsbet“ arenoje Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito