Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 03 20

Vilniuje koncertuosianti garsiausia pasaulio a cappella grupė „Naturally 7“ – jau Lietuvoje

Kovo 21 d. koncertą sostinėje surengsianti garsiausia pasaulyje a cappella grupė „Naturally 7“ jau atvyko į Lietuvą. Trečiadienį apie 13 val. unikali vokalistų grupė iš Amerikos atvyko į Vilnių. Iš Danijos atskridusi žmonėmis-instrumentais vadinama grupė šį vakarą praleis besiruošdama ketvirtadienio pasirodymui „Compensa“ koncertų salėje.
„Naturally 7“ atvyko į Lietuvą
„Naturally 7“ atvyko į Lietuvą / Vyginto Skaraičio nuotr.

„Naturally 7“ koncertas koncertas kovo 21 dieną įvyks „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje.

Viešėdama Lietuvoje, „Naturally 7“ ne tik atliks didelės sėkmės sulaukusius garsiausius savo hitus, bet ir pristatys naują studijinį albumą „Both Sides Now“.

Vokalo virtuozų iš Amerikos gerbėjai pirmą kartą išgirs naujai suskambėsiančius populiariausius Stingo, Roberta Flack, sero Paulo McCartney, Joni Mitchello ir daugelio kitų muzikantų kūrinius.

VIDEO: Naturally 7 - Fix You (Official Music Video-Extended Version) (Coldplay Cover)

„Naturally 7” yra visame pasaulyje gerai žinoma vokalistų grupė, kuriai komplimentų negaili pačios ryškiausios pasaulio muzikos žvaigždės. Vienu didžiausiu grupės gerbėju yra garsus kanadiečių dainininkas Michaelas Buble. Pastarasis taip susižavėjo „Naturally 7” kūryba, kad pakvietė grupę prisijungti prie grandiozinių pasaulinių gastrolių, kurių metu surengė beveik 500 bendrų koncertų.

Kita ypatingą dėmesį amerikiečių vokalo virtuozams neabejinga grupė yra „Coldplay“. Populiariųjų britų rokerių lyderis Chrisas Martinas asmeniškai pakvietė „Naturally 7“ prisijungti prie „Coldplay“ koncertų Niujorke.

„Naturally 7” atsidėkojo, įrašydami nuostabią „Coldplay“ hito „Fix You“ versiją. „Šie vaikinai yra fantastiški. Mes pagerbti, kad jie atliko mūsų dainą“, – dainos įrašą socialiniuose tinkluose pakomentavo „Coldplay“ muzikantai.

„Naturally 7” kūryba nepalieka abejingų. Daugeliui muzikos mylėtojų yra sunkiai suvokiama, kad absoliučiai visi garsai, kuriuos girdime grupės įrašuose ir koncertuose, yra sukurti žmogaus balsu. Dažnai tuo yra labai sunku patikėti, nes atrodo, kad koncertuose ir įrašuose girdime skambančius tikrus instrumentus, tokius kaip elektrinė gitara, mušamieji, trombonas, trimitas ir daugelį kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas