Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 12 11

Vilniuje koncertuosiantis duetas „Sofi Tukker“ pristatė naują vaizdo klipą

Pasaulinę šlovę pelnęs niujorkiečių duetas „Sofi Tukker“ pristato naują vaizdo klipą „Purple Hat“. Koncertuoti į Vilnių grįšiantis duetas naujame video įamžino beprotišką šėlsmą ir nutrūktgalvišką energiją, kuria pulsuoja kiekvienas „Sofi Tukker“ šou. Dviems „Grammy“ apdovanojimams pristatyta dainininkė Sophie Hawley-Weld ir Tuckeris Halpernas neslepia, kad savo koncertuose nori sukurti ypatingai draugišką ir atpalaiduojančią atmosferą.
„Sofi Tukker“
„Sofi Tukker“ / Organizatorių nuotr.

Šią nuotaiką ir jausmą dainos „Purple Hat“ klipe ir perteikia režisierius Charlesas Toddas, su kuriuo duetas dirba nebe pirmą kartą. Šis režisierius ne tik kūrė „Christine and the Queens“, „Labrinth“, Mika, Pink, „Pentatonix“, Marco Anthony, Ritos Ora ir Rihannos vaizdo klipus, bet ir režisavo du ankstesnius „Soffi Tukker“ video dainoms „Swing“ ir „Fantasy“.

Grupė „Sofi Tukker“, kurią labiausiai išgarsino didžiulės sėkmės sulaukusi „Apple“ reklamoje skambėjusi daina „Best Friend“, 2018 m. vasarą surengė anšlaginį pasirodymą sostinėje. Kitų metų balandžio 21 d. duetas vėl svečiuosis mūsų šalyje ir surengs koncertą sostinės menų fabrike „Loftas“.

„Sofi Tukker“ – „Purple Hat“:

VIDEO: SOFI TUKKER - Purple Hat (Official Video) [Ultra Music]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas