Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

10 daugiausiai uždirbančių „YouTube“ žvaigždžių, tarp kurių – septynmetis žaislų apžvalgininkas

„YouTube“ įtaka populiariajai kultūrai negali būti ignoruojama – didžiausios platformos žvaigždės tapo ryškiausiais pasaulio nuomonės formuotojais, reklamos gigantų svajonėmis, kasdien galinčiomis pasiekti milijonines auditorijas. Kylant interneto žvaigždžių vertei, ne viena jų savo asmenines veiklas pavertė milijoninius pelnus atnešančiais verslais ir, žinoma, neblogai uždirbo.
"YouTube" žvaigždės Jacksepticeye, Ryanas ir Jeffree Staras
"YouTube" žvaigždės Jacksepticeye, Ryanas ir Jeffree Staras / „Instagram“ nuotr.

Žurnalas „Forbes“ pristatė daugiausiai uždirbančių „YouTube“ žvaigždžių dešimtuką, paremtą duomenimis, surinktais nuo 2017 metų birželio iki 2018 metų birželio.

10 vieta: Loganas Paulas – 14,5 mln. dolerių

Vaizdo turinio kūrėjas Loganas Paulas pernai daugiausiai uždirbusių žvaigždžių dešimtuke užėmė 4-ą vietą, bet jo asmeninis įvaizdis šiek tiek sumenko po to, kai savo kanale jis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame įamžintas Japonijos miške, garsėjančiame dėl savižudybių, rastas vyro kūnas.

View this post on Instagram

i bought a lion puppy @gingerthegiant

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Įvykis sukėlė tikrą skandalą, turėjusį ilgalaikės įtakos L.Paulo karjerai – „YouTube“ kūrėjo turinį pašalino iš rekomenduojamų vaizdo įrašų sąrašo. Nepaisant to, L.Paulas ir toliau rinko sekėjus, sėkmingai pardavinėjo atributiką, už pinigus pasirodydavo vakarėliuose. Per metus jo pajamos išaugo 2 mln. dolerių, rašo „Business Insider“.

Nemažai pelno žvaigždei atnešė jo reklaminis triukas – bokso mačas su ne ką mažiau žinomu britu KSI. Kova baigėsi lygiosiomis, o interneto žvaigždės jau ruošiasi kitąmet planuojamam atsakomajam mačui.

9 vieta: PewDiePie – 15,5 mln. dolerių

Ankstesniais metais Felixas Kjellbergas, internetinėje erdvėje žinomas kaip PewDiePie, be jokios konkurencijos buvo sėkmingiausia „YouTube“ žvaigždė. Tačiau po vaizdo žaidimų komentuotojui pareikštų kaltinimų rasizmu ir antisemitizmu pajamų srautas šiek tiek sumažėjo. Nepaisant to, kaip ir L.Paulas, PewDiePie per metus savo pelną sugebėjo padidinti 3,5 mln. dolerių.

8 vieta: Jacksepticeye – 16 mln. dolerių

Vaizdo žaidimų karaliumi neretai tituluojamas airis Seanas McLoughlinas buvo viena pirmųjų „YouTube“ žvaigždžių, tapusių PewDiePie tinklo „Ravelmode“, remiamo paties „Disney“, nariu, kas padėjo vaikinui ne tik pritraukti daugiau sekėjų, bet ir pajamų.

Nors „Disney“ galiausiai nutraukė partnerystę su „Ravelmode“, Jacksepticeye sulaukė pačios kompanijos pasiūlymo prisidėti prie „Disney XD“ komandos narių. S.McLaughlinas taip pat dažnai yra kviečiamas pasirodyti įvairiuose renginiuose, konferencijose.

View this post on Instagram

More interviews with cool people coming soon!

A post shared by Jacksepticeye (@jacksepticeye) on

7 vieta: VanossGaming – 17 mln. dolerių

Kanalui „VanossGaming“ vadovauja kanadietis Evanas Fongas, nors pats jis prieš kamerą pasirodo retai.

Šis kanalas iš kitų išsiskiria savo komišku tonu, originaliu menu ir neįprastu montažu. Pinigų kanalo autoriui uždirbti padėjo ir paties kurta muzika bei drabužių kolekcija.

VIDEO: Minecraft Funny Moments - A Modded Server With Cruddy Castles!

6 vieta: Markiplier – 17,5 mln. dolerių

Markas Edwardas Fischbachas, žinomas kaip Markiplier, jau daugiau nei penkerius metus yra vienas populiariausių vaizdo žaidimų žaidėjų, dažnai bendradarbiaujančių su kitais įtakingais kūrėjais.

Prieš išgarsėdamas „YouTube“ platformoje, Markiplier studijavo biomedicininę inžineriją, bet po gyvenimą pakeitusių įvykių mokslus teko mesti. „Forbes“ M.E.Fischbachas atskleidė, kad jam buvo pašalintas antinksčio auglys, jį paliko mergina ir jis buvo atleistas iš darbo. Nebeturėdamas ko prarasti, vyras susikūrė kanalą. Šiandien jis turi daugiau nei 23 mln. prenumeratorių.

5 vieta: Jeffree Star – 18 mln. dolerių

Išgarsėjęs socialiniame tinkle „MySpace“, sėkmingu neilgai trukus jis tapo ir „YouTube“ platformoje. Kanalą žvaigždė susikūrė tuo pat metu, kai įkūrė makiažo priemonių įmonę „Jeffree Star Cosmetics“.

Jeffree turi daugiau nei 13 mln. prenumeratorių ir yra patalpinęs maždaug 300 vaizdo įrašų, kurių daugumą sudaro jo ir kitų makiažo kompanijų produktų apžvalgos.

VIDEO: THE GLOSS by Jeffree Star Cosmetics | Reveal & Swatches!

4 vieta: DanTDM – 18,5 mln. dolerių

Pasirodo, daugiausiai pajamų kūrėjams atneša vaizdo žaidimai. „Forbes“ sėkmingiausių dešimtuko 4-oje vietoje atsidūrė dar vienas būtent su jais susijusį turinį kuriantis vyras – australas Danielis Middletonas. Ankstesniais metais, uždirbęs 16,5 mln. dolerių, jis sąraše buvo pirmas.

D.Middletono pajamos išaugo dėl itin sėkmingų pasaulinių gastrolių ir didelio populiarumo sulaukusios drabužių kolekcijos.

Gausų sekėjų būrį „YouTube“ žvaigždė subūrė žaisdamas „Minecraft“, o visai neseniai jam buvo skirtas vaidmuo animaciniame „Disney“ filme „Ralfas Griovėjas 2“.

View this post on Instagram

ima model now. ????????‍♂️ ???? @adwaiz

A post shared by DanTDM (@dantdm) on

3 vieta: Dude Perfect – 20 mln. dolerių

„Dude Perfect“ – kanalas sporto tematika su šimtais įspūdingus triukus įamžinusių vaizdo įrašų. Kanalo autoriai yra penki vyrai: dvyniai Cory ir Coby Cottonai, Garrettas Hilbertas, Cody Jonesas ir Tyleris Toney’as. Visi jie lankė tą patį universitetą.

Augant vyrų kuriamo turinio populiarumui, „Dude Perfect“ pristatė ne vieną bendrą projektą su profesionaliais atletais, tarp kurių Odellas Beckhamas jaunesnysis, Chrisas Paulas ir Dale’as Earnhardtas jaunesnysis.

VIDEO: Plunger Trick Shots | Dude Perfect

2 vieta: Jake’as Paulas – 21,5 mln. dolerių

L.Paului su liūdesiu stebint, kaip krenta jo reitingai po vaizdo įrašo iš Japonijos sukelto skandalo, jo jaunesnis brolis Jake’as „YouTube“ platformoje tik klesti.

Vaikinas, kaip ir jo brolis, iš pradžių išgarsėjo šiuo metu nebeveikiančiame socialiniame tinkle „Vine“. Dabar 21-erių Jake’as karaliauja kitoje platformoje, bet taip pat neišvengia skandalų. Vienas didesnių – 2017-ųjų liepą vaikino kaimynai kreipėsi į policiją dėl triukšmo, taip pat nepageidaujamo dėmesio, atsiradusio išaiškėjus vaikino gyvenamajai vietai.

View this post on Instagram

patek paul

A post shared by Jake Paul (@jakepaul) on

1 vieta: Ryan ToysReview – 22 mln. dolerių

Nustebsite sužinoję, kad naujausiame pirmoje „Forbes“ sudaryto daugiausiai uždirbančių „YouTube“ žvaigždžių sąrašo vietoje atsidūrė septynmetis Ryanas.

Kanalą „Ryan ToysReview“ jo tėvai sukūrė 2015-ųjų kovą, pastebėję, kad berniukui labai patinka pasakoti apie žaislus, juos išbandyti. Nors vaiko vaizdo įrašus stebi gerokai mažiau prenumeratorių, nei didžiųjų „YouTube“ žvaigždžių, didelė jo daroma įtaka žaislų industrijai padėjo padvigubinti šeimos metines pajamas.

VIDEO: Ryan Pretend Play Selling Ice Cream and clean up with cleaning toys!!!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas