15 pačių populiariausių „YouTube“ asmenybių pasaulyje: uždirba milijonus!

Milijonus savo kišenėse varto ne tik kino, muzikos ar mados pasaulio garsenybės, bet ir naujosios kartos žvaigždės – „YouTube“ video blogeriai. Sėkmingiausi iš jų turi milijonus prenumeratorių ir mėgaujasi turtais, kuriuos jiems sukrovė pačių sukurti vaizdo siužetai apie kompiuterinius žaidimus ar makiažą bei krečiami pokštai.
„YouTube“ žvaigždės KSI, JennaMarbles ir PewDiePie
„YouTube“ žvaigždės KSI, JennaMarbles ir PewDiePie / 15min montažas/„YouTube“ ir „Scanpix“ nuotr.

Remiantis „SocialBlade“ sudarytu reitingu, štai 15 populiariausių „youtube'rių“ pasaulyje, kurie turi daugiausiai prenumeratorių:

15 vieta: „Fine Brothers Entertainment“ (FBE) – 15 mln. prenumeratorių

Benny ir Rafi Fine'ai iš Bruklino sukūrė populiarią vaizdo įrašų seriją su žmonių reakcijomis. Broliai rodo vaikams, paaugliams, senoliams ir kitiems „youtube'riams“ kokius nors tuo metu populiarius video ir filmuoja jų reakcijas. Benny ir Rafi yra laikomi vieni iš pirmųjų „YouTube“ žvaigždžių, o šiandien brolių duetas be veiklos internete užsiima dar ir filmų bei televizijos laidų kūrimu.

Jų „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: ELDERS REACT TO (AND READ FROM) FIFTY SHADES DARKER MOVIE TRAILER

14 vieta: KSI – 16 mln. prenumeratorių

23-ejų Olajide Olatunji iš Jungtinės Karalystės dar paauglystėje pradėjo filmuoti, kaip žaidžia ir komentuoja „EA Sports“ sukurtus kompiuterinius žaidimus apie FIFA. Vėliau jo vaizdo įrašų spektras išsiplėtė – dabar jo paskyroje apstu įvairiausių video su reakcijomis, pokštais, iššūkiais, eksperimentais ir pan.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: KSI & MNDM - FRIENDS WITH BENEFITS (FWB) OFFICIAL MUSIC VIDEO

13 vieta: Markiplier – 17 mln. prenumeratorių

27-erių Markas Fischbachas iš Havajų, labiau žinomas Markiplier slapyvardžiu, išgarsėjo itin emocingai, negailėdamas keiksmažodžių žaisdamas kompiuterinius žaidimus. Jo uždarbis iš „YouTube“ vertinamas maždaug 5,5 mln. JAV dolerių.

Tiesa, vien su „YouTube“ vaikinas neapsiriboja – jis nori praplėsti savo veiklą ir pradėti vaidinti kine ar televizijoje arba muzikuoti.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: Biggest Fails in ALL of Gaming!!

12 vieta: JennaMarbles – 17,1 mln. prenumeratorių

30-metė Jenna Mourey ir Niujorko – viena iš seniausių ir labiausiai atpažįstamų „YouTube“ žvaigždžių. Savo „youtube'rės“ karjerą ji pradėjo su stulbinamai populiariu įrašu „Kaip apmauti žmones, kad jie galvotų, jog tu gerai atrodai“. Pagrindinės komiškų Jennos vaizdo siužetų temos – šiuolaikinės jaunos moters problemos.

Jos „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: 30 Life Lessons I Learned In 30 Years

11 vieta: Dude Perfect – 17,3 mln. prenumeratorių

Tai brolių dvynių Cory ir Coby Cottonų bei trijų jų geriausių draugų kanalas. Visi iš Teksaso kilę vyrukai mokydamiesi vidurinėje žaidė mokyklos krepšinio komandoje, o dabar kuria su įvairiausiais sportiniais iššūkiais susijusius filmukus, daro neįtikėtinus eksperimentus ar triukus. Ir visa tai – su humoro doze.

Jų „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: Ping Pong Trick Shots 3 | Dude Perfect

10 vieta: Vegetta777 — 17,5 mln. prenumeratorių

27-erių ispanas Samuelis de Luque yra nepaprastai populiarus savo šalyje – dėmesio jis sulaukė dėl savo emocingai įgarsinamų kompiuterinių žaidimų „Minecraft“, „Saint's Row“ ir „Battlefield“. Jis sugalvoja tokias įtikinamas kompiuterinių herojų istorijas, kad jo sekėjams kartais atrodo, lyg žiūrėtų filmą.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: GHOST RECON WILDLANDS - BETA CON WILLY #1

9 vieta: Yuya – 18 mln. prenumeratorių

24-erių meksikietė Yuya, kurios tikrasis vardas – Mariand Castrejon Castañeda, yra populiariausia grožio vlogerė pasaulyje ir vienintelė mergina dešimtuke. Yuya skelbia įrašus, kuriuose merginas moko pasidažyti, susišukuoti ir dalija įvairius grožio patarimus.

Jos „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: ¡MAQUILLAJE QUE RESALTA TU BELLEZA! ♥ - Yuya

8 vieta: Whinderssonnunes – 18,7 mln. prenumeratorių

22-ejų brazilas Whinderssonas Nunesas kuria humoristinius filmukus ir komentuoja įvairiausias aktualijas, neretai – būdamas be marškinėlių. Vaikinas daro parodijas, filmų ir dainų apžvalgas bei vaizdo siužetus apie savo kasdienį gyvenimą.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: FINAL DE ANO DE RICO E DE POBRE

7 vieta: NigaHiga – 19,4 mln. prenumeratorių

26-erių Ryanas Higa iš Havajų – vienas iš pirmųjų, kurie tapo „YouTube“ žvaigždėmis. Vaikinas prodiusuoja įvairius humoristinius filmukus, vaizdo klipus, komentuoja poppasaulio aktualijas.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: Draw My Life - Ryan Higa

6 vieta: VanossGaming – 20,3 mln. prenumeratorių

24-erių Evanas Fongas iš Kanados skelbia linksmus filmukus, kaip pats žaidžia kompiuterinius žaidimus. Jį iš kitų panašaus pobūdžio „youtube'erių“ išskiria aukšta įrašų kokybė bei profesionalus montažas.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: Ghost Recon Wildlands - Crashing Party Island (Gameplay Funny Moments)

5 vieta: Fernanfloo – 20,8 mln. prenumeratorių

Luisas Fernando Floresas iš Salvadoro taip pat skelbia video, kaip jis žaidžia kompiuterinius žaidimus it kuoktelėjęs.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: FERNANFLOO ES ILLUMINATI !!

4 vieta: Smosh – 22,6 mln. prenumeratorių

„Smosh“ yra komikų, „YouTube“ veteranų Iano Hecox ir Anthony Padillos duetas. Jiedu buvo vieni iš pirmųjų vadinamųjų „YouTube“ sensacijų ir išgarsėjo su savo komiškais filmukais ir kompiuterinių žaidimų bei popkultūros parodijomis.

Beje, 2016 metais jų uždarbis iš „YouTube“ siekė 7 mln. JAV dolerių.

„YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: iPhone 8C ANNOUNCEMENT

3 vieta: ElRubiusOMG – 23,8 mln. prenumeratorių

27-erių ispanas Rubenas Doblas Gundersenas yra daugiausiai sekėjų „YouTube“ turintis žmogus šalyje. Jis, kaip ir dauguma „YouTube“ žvaigždžių, žaidžia kompiuterinis žaidimus, juos komentuoja, daro apžvalgas – viskas paįvairinta šmaikščiais komentarais. 2014 metais vaikinas išleido interaktyvią knygą „Troll“.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: EL JUEGO DEL FURBY DIABOLICO | Tattletail

2 vieta: HolaSoyGerman – 31,4 mln. prenumeratorių

26-erių Germanas Garmendia iš Čilės yra populiariausia „YouTube“ asmenybė visoje Lotynų Amerikoje. Germanas populiarumo sulaukė dėl savo šmaikščių įžvalgų įvairiais gyvenimo klausimais, o jį išgarsino įrašas „Las Cosas Obvias De La Vida“ (liet. „Akivaizdūs gyvenimo dalykai“).

Komikas ir muzikantas turi net du savo valdomus kanalus, kurie patenka į „YouTube“ TOP 20-uką. Kita jo paskyra „JuegaGerman“ turi 18,7 mln. prenumeratorių, joje vaikinas kelia filmukus, kaip žaidžia ir komentuoja kompiuterinius žaidimus.

2016 metais jis dėl savo internetinės veiklos uždirbo apie 5,5 mln. JAV dolerių.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: Como Encontrar Trabajo | Hola Soy German

1 vieta: PewDiePie – 54,6 mln. prenumeratorių

27-erių švedas PewDiePie, kurio tikrasis vardas yra Felixas Kjellbergas, jau ne vienus metus yra nepralenkiamas „YouTube“ tope. Milijoninę gerbėjų armiją jis susirinko emocingai žaisdamas kompiuterinius žaidimus, o kas labai patinka gerbėjams – ir aktyviai su jais bendraujantis.

Pastaruoju metu PewDiePie sulaukė kritikos dėl antisemitinių komentarų savo įrašuose – po „Wall Street Journal“ pasirodžiusio straipsnio pelningus kontraktus su juo nutraukė „Disney“ ir pats „YouTube“. Tiesa, jo paskyra nebuvo pašalinta. PewDiePie vėliau atsiprašė, kad juokaudamas nuėjo per toli. Beje, po šio skandalo jo prenumeratorių skaičius dar ir išaugo...

2016 metais PewDiePie už savo veiklą „YouTube“ banko sąskaitą papildė solidžia 15 mln. JAV dolerių suma.

Jo „YouTube“ paskyrą rasite štai ČIA.

VIDEO: I KILL HITLER! *notclickbait*

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito