2 metus kaip moteris gyvenantis Kendall Jenner tėvas pasiryžo galutinei lyties keitimo operacijai

Prieš beveik dvejus metus Kim Kardashian patėvis Bruce'as Jenneris paskelbęs apie savo naująjį „aš“ ir tapęs Caitlyn Jenner, vis sulaukdavo klausimų, ar pasidarė lyties keitimo operaciją. Po ilgos tylos Caitlyn galiausiai prisipažino – operacija jai atlikta sausį, praneša DailyMail.
Caitlyn Jenner pelnė aukso medalį 1976-ųjų olimpiadoje Monrealyje dar būdama vyru, Bruce'u Jenneriu
Caitlyn Jenner pelnė aukso medalį 1976-ųjų olimpiadoje Monrealyje dar būdama vyru, Bruce'u Jenneriu / „Vida Press“ ir „Sports Illustrated“ nuotr.

Šią žinią ji atskleidė savo memuarų knygoje „The Secrets of My Life“. Caitlyn Jenner čia rašo, kad pavargusi nuo nuolatinių gerbėjų klausimų, ar ji darėsi operaciją, ar liko tokia, kokia buvo biologiškai sutverta, ji galiausiai prisipažino.

„Norėjote sužinoti, ar dariausi operaciją, tai dabar žinote. Todėl tai yra pirmas ir paskutinis kartas, kai aš apie tai šneku. Operacija praėjo sėkmingai. Jaučiuosi ne tik puikiai, bet išsilaisvinusi“, – knygoje rašo Caitlyn Jenner.

Pasak jos, likti su vyriškais lytiniais organais jai nebebuvo prasmės: „Kodėl aš tai padariau? Nes tai tiesiog penis. Tai neteikia man jokios naudos, tik tą, kad galiu nusišlapinti stovėdama miške. Aš tiesiog norėjau turėti visas reikiamas kūno dalis. Taip pat pavargau nuo to, kad jis nuolat prispaustas.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Caitlyn Jenner
AFP/„Scanpix“ nuotr./Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner neslepia džiaugsmo dėl šio sprendimo – sako, kad po operacijos jaučiasi pakylėta.

„Aš pirmą kartą gyvenime jaučiuosi tokia, kokia esu. Nuo šiol turėsiu entuziazmo, kuris dingo tada, kai man buvo 39-eri, kai dalyvavau Olimpinėse žaidynėse – praėjo beveik du trečdaliai mano gyvenimo“, – mintimis dalijosi Caitlyn.

Ši tema turbūt yra didžiausias siurprizas jos knygoje „The Secrets of My Life“, užtikrinęs jai 4 milijonų dolerių pelną. Memuaruose dėstyti mintis jai padėjo „Friday Night Lights“ autorius Buzzas Bissingeris.

„Instagram“ nuotr./Caitlyn, Kendall ir Kylie Jenner
„Instagram“ nuotr./Caitlyn, Kendall ir Kylie Jenner

15min primena, kad jaunystėje Bruce'as Jenneris buvo garsus sportininkas, 1976-aisiais olimpinėse žaidynėse jis pelnė aukso medalį dešimtkovės rungtyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lytį pakeitęs Kim Kardashian patėvis ant „Vanity Fair“ viršelio pristatė pasauliui savo naująjį „aš“

Bruce'as Jenneris susilaukė šešių vaikų su trimis moterimis, tačiau dabar pripažįsta, kad visą gyvenimą gyveno mele – visą tą laiką jis iš tiesų jautėsi esąs moterimi.

„Scanpix“/AP nuotr./Bruce'as Jenneris 1976-ųjų olimpiadoje Monrealyje
„Scanpix“/AP nuotr./Bruce'as Jenneris 1976-ųjų olimpiadoje Monrealyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito