Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

20-metė Demi Lovato antrą kartą tapo „Cosmopolitan“ viršelio mergina

Dainininkė Demi Lovato tapo rugpjūčio mėnesio „Cosmopolitan“ viršelio mergina – dvidešimtmetė jau antrą kartą papuošė šio žurnalo viršelį.
Demi Lovato
Demi Lovato / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naująjį „Cosmopolitan“ viršelį su Demi Lovato galite pamatyti paspaudę čia.

Šį kartą Demi ant viršelio atrodo kur kas seksualesnė ir moteriškesnė negu pirmąjį kartą. Atvira dainininkės suknelės iškirptė atidengia turkio spalvos liemenėlę, puoštą juodais nėriniais. Į akis krenta gausiai tatuiruota dešinioji Demi ranka, kurią puošia paukščių pulkas.

Dievas davė man balsą ne tik tam, kad dainuočiau.

Reabilitacijos klinikoje dėl mitybos sutrikimų ir emocinio išsekimo gulėjusi mergina žurnalui kalbėjo apie skaudžius prisiminimus iš tų dienų, kai tyčia save žalodavo. „Nesu labai religinga, tačiau užaugau apsupta krikščionybės ir tikiu Dievą. Kai esu Los Andžele, daug apie tai nekalbu, nes čia žmonės linkę greitai viską teisti. Bet jaučiu, kad Dievas davė man balsą ne tik tam, kad dainuočiau, – kalbėjo Demi. – Jis skyrė man išgyventi tam tikrus dalykus, kurie tuo metu atrodė siaubingi, bet buvo verta tai patirti. Dabar aš galiu padėti su tomis pačiomis kliūtimis susidūrusiems žmonėms.“

Jaunoji dainininkė taip pat filosofiškai žvelgia ir į artėjantį 21-ąjį gimtadienį. „Gimtadienis man reiškia šventę, kad pragyvenai dar vienus metus. Ištisus metus. Kai kurie žmonės taip ir nesulaukia savo 21-ojo gimtadienio“, – kalbėjo dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas