25-ąjį gimtadienį švenčianti Miley Cyrus užminė mįslę: ji laukiasi kūdikio?

Ketvirtadienį dainininkei Miley Cyrus suėjo 25-eri – gimtadienio išvakarėse ji socialiniuose tinkluose pasidalijo įtartina nuotrauka, kuri užkūrė tikrą pirtį tarp žvaigždės gerbėjų: ar gali būti, kad ji laukiasi?
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Instagram“ nuotr.

Šiemet Miley Cyrus gimtadienis sutampa su JAV švenčiama Padėkos diena, tad šeimoje bus švenčiama dviguba šventė.

Gimtadienio išvakarėse dainininkė su savo 73 milijonais gerbėjų instagrame pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kad jos namai jau papuošti šventinėmis dekoracijomis – Miley vardo balionais.

Gerbėjai suskubo sveikinti ją su gimtadieniu, tačiau akyliausiems pro akis nepraslydo „įtartina“ Miley poza: ji nuotraukoje pozuoja su plačiais vyriškais marškinėliais, šiek tiek atsilošusi ir laikydama rankas virš pilvo – taip, kaip paprastai daro nėščios moterys. Įtarimų dėl galimo nėštumo sukėlė ir nuotraukoje išdavikiškai pūpsantis pilvas.

Kol kas pati Miley dar nesureagavo į socialiniuose tinkluose kilusį chaosą – žinios apie nėštumą nei patvirtino, nei paneigė.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Dar šio mėnesio pradžioje buvo kilusios kalbos apie galimai slapta įvykusias Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho vestuves.

Įtarimų apie slaptas jungtuves sukėlė žiedai ant jų abiejų pirštų, labai panašūs į vestuvinius, o vėliau Australijos žurnalas „NW“ paskelbė, esą pora slapta susituokė dar balandį per mažytę ceremoniją savo namuose Malibu. Patys gandų kaltininkai ir šio fakto neskuba komentuoti.

15min primena, kad Miley Cyrus ir australas Liamas Hemsworthas susipažino 2009 metais filmuodamiesi romantinėje dramoje „Paskutinė daina“ („The Last Song“). Pora susižadėjo 2012-aisiais, tačiau po metų išsiskyrė. Vis tik 2016-ųjų sausį paaiškėjo, kad jiedu prieš kurį laiką atnaujino ne tik savo santykius, bet ir sužadėtuves, ir nuo tada yra neišskiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas