Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

39-erių atlikėja Kelly Rowland pagimdė antrą sūnų: žinią pranešė pasidalijusi brolių nuotrauka

Praeityje itin populiarios merginų grupės „Destiny’s Child“ narė Kelly Rowland (39) su savo vyru Timu Weatherspoonu (47) susilaukė antros atžalos. Nuo šiol jųdviejų pirmagimis Titanas turės brolį.
Kelly Rowland
Kelly Rowland / „Scanpix“ nuotr.

Atlikėja džiugią naujieną paskelbė internete pasidalijusi miela savo pirmagimio Titano ir ką tik gimusio jo broliuko, kurį pavadino Noah, fotografija.

„21-ą dieną, 21-ais metais, XXI amžiuje mus pasveikino Noah Jonas Weatherspoonas! Mes esame tikrai dėkingi!“ – instagrame rašė K.Rowland.

Vaiko gimimas – poros pirmagimio Titano svajonės išsipildymas, mat šis jau nuo 2019-ųjų prašė sau broliuko.

15min primena, kad žinią, jog laukiasi, K.Rowland patvirtino rudenį įsiamžinusi ant „Women’s Health“ žurnalo viršelio.

„Retkarčiais apie tai kalbėdavomės, o tada įvyko COVID ir mes pasakėme „Pažiūrėkime, kas nutiks“, – leidiniui prisipažino K.Rowland, pridūrusi, jog pastojo beveik iškart.

Moteris prisipažino, kad sužinojus, jog po širdimi nešioja kūdikį, ją užplūdo „stiprus nuovargis“, todėl pirmuosius nėštumo mėnesius ji išnaudojo poilsiui.

Tuo pat metu dainininkė nenorėjo nuvilti savo gerbėjų, kurie laukė naujų jos kūrinių. Tačiau K.Rowland priėmė sprendimą pirmiausia pasirūpinti savimi ir būsimu nauju šeimos nariu.

Tai reiškia, kad moteris leido sau pasimėgauti ne tik poilsiu, bet ir saldumynais. Kaip rašė People.com, nėštumo metu padidėjo K.Rowland suvartojamo šokolado ir riešutų sviesto kiekis.

Nepamiršo ji ir sporto. Kai laukėsi pirmagimio, K.Rowland buvo labai aktyvi, tačiau šį kartą krūvį sumažino – užsiėmė joga, pasivaikščiojimais ir atliko raumenų tempimo pratimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas