Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

45-erių Sofia Vergara žurnalo viršeliui pozavo visiškai nuoga: „Neprivalau būti modelis tobulu kūnu“

Holivudą užkariavusi kolumbietė Sofia Vergara laikoma viena seksualiausių pasaulio moterų ir atrodo, kad laikas yra jos draugas, o ne priešas: 45-erių aktorė žurnalo viršeliui pozavo visiškai nuoga ir atrodo fantastiškai!
Sofia Vergara
Sofia Vergara / „Women's Health“ viršelis

Nuogut nuogutėlės Sofios Vergaros nuotrauka puošia žurnalo „Women's Health“ rugsėjo numerio viršelį. Šio numerio tema – nuogumas, tad nieko nuostabaus, jog viršelio herojė fotografavosi vien Ievos kostiumu.

Nuostabaus kūno savininkė interviu žurnalui prisipažino, kad nėra sporto mėgėja: jogai jai trūksta kantrybės, į sporto salę ji visą gyvenimą vengdavo eiti dėl savo itin moteriškų kūno linkių ir didelės, sportuoti trukdančios krūtinės, o jeigu neprisiverčia pasimankštinti iš ryto namuose su asmeniniu treneriu, tai vėliau suras milijoną priežasčių, dėl ko to nedaryti.

„Man tai prilygsta kankinimui. Esu blogos nuotaikos dvi valandos prieš treniruotę, dvi valandas per treniruotę ir dvi valandas po to, nes tada turiu susiderinti kitos treniruotės laiką“, – juokdamasi pasakojo Sofia Vergara.

„Nežinau, ar esu stipri. Turiu prastus kelius ir labai plonus kaulus – vos padarau atsispaudimą. Norėčiau būti atletiškesnė, bet kai gimsti su tokiais gigantiškais papais... Turiu juos tokius nuo 13-os metų ir jie dar labiau padidėjo kai pastojau ir pagimdžiau kūdikį. Turėti raumenų ar stangrų presą nėra visa ko esmė – aš to neturiu, nes negalvoju, kad privalau būti modelis su tobulu kūnu. Tai pareikalautų pernelyg daug pastangų!“ – samprotavo daugiausiai uždirbanti televizijos aktorė, serialo „Moderni šeima“ žvaigždė.

Sofia Vergara interviu taip pat pasakojo visai nebijanti senti ir nesivaikanti jaunystės.

„Man 45-eri. Net jei ir nori, tokių metų negali būti tobula. Tai nereiškia, kad nekenti šito ar kad tai tave liūdina – tiesiog tokia tavo realybė. Mes keičiamės. Matau, kaip tai vyksta man. Noriu atrodyti savo amžiaus, bet (tuo pačiu) noriu atrodyti puikiai. Manau, kad jei tave apsėdusi mintis „noriu atrodyti jaunesnė“, tada gali išprotėti“, – savo nuomonę išsakė aktorė, liepą atšventusi 45-ąjį gimtadienį.

TAIP PAT SKAITYKITE: 45-ąjį gimtadienį Sofia Vergara pasitiko pakeitusi šukuoseną: žiūrėkite vakarėlio nuotraukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant