Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

5 priežastys, kodėl verta pamatyti penktąją „Karibų piratų“ dalį

„Karibų piratai“ – filmas, sujungiantis grėsmingus piratus su nuostabiais Karibų vaizdais – grįžta į kino ekranus. Su kraupiuoju piktadariu Salazaru priešakyje, penktoji „Karibų piratų“ dalis „Salazaro kerštas“ žada veiksmo ir nuotykių kupiną kelionę per bangas. Ieškant galingiausio jūrų artefakto, piratui Džekui Sperou tenka bėgti nuo labiausiai bauginančių priešų per visą franšizės istoriją.
Javieras Bardemas filme „Karibų piratai. Salazaro kerštas“
Javieras Bardemas filme „Karibų piratai. Salazaro kerštas“ / Kadras iš filmo

Štai penkios priežastys, kodėl nuotykių ištroškusiems fanams reikia prisijungti prie Džeko:

1. Sužinosite apie Džeko Sperou praeitį

Visi pažįsta ir myli narsųjį anti-herojų kapitoną Džeką, tačiau kas padarė jį tokiu piratu, kokį mes jį matome šiandien? Filme „Karibų piratai. Salazaro kerštas“ pažvelgsime į praeities įvykius, kurie nulėmė dabartinę Džeko reputaciją.

2. Dar didesnė rizika

Išsiblaškėlis Džekas moka bėgti nuo priešų, tačiau dar niekada ankščiau neteko susidurti su tokiu nuožmiu ir kraupiu priešininku kaip kapitonas Salazaras. Džekas gali prarasti viską, tačiau pergalės atveju jis gautų daugiau, nei galėjo pasvajoti maloniausiame sapne.

3. Po 10 metų pertraukos grįžta Keira Knightley

Holivudo žvaigždės Keira Knightley kartu su Orlando Bloomu buvo pasitraukę iš franšizės, todėl „Pasaulio pakrašty“ bei „Ant keistų bangų“ aktoriui Johnny Deppui teko kovoti be draugų. Filmo kūrybinė grupė apie Orlando Bloomo sugrįžimą garsiai kalbėjo dar juostos filmavimo metu, tačiau britų aktorė Keira Knightley buvo slepiama nuo visuomenės. Paslaptis išaiškėjo per klaidą, kai aktorė pasirodė vienai sekundei japoniškame filmo anonse.

4. Filme pasirodys „The Beatles“ narys

Nuotykių kupinoje juostoje išvysime net patį legendinės grupės „The Beatles“ vokalistą, gyvą legendą Paulą McCartney. Jokių detalių apie muzikanto vaidmenį nepateikiama, tad palaukti ir patiems pažiūrėti.

5. „Karibų piratai. Salazaro kerštas“ yra daugiau nei tik dar vienas tęsinys

Su daugybe naujų personažų, dar neregėtais veidais ir artimesniu žvilgsniu į kapitono Džeko pradžią, naujoji „Karibų piratų“ dalis „Salazaro kerštas“ pakelia visą franšizę į dar neregėtas aukštumas.

VIDEO: KARIBŲ PIRATAI. SALAZARO KERŠTAS kinuose nuo gegužės 26 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas