Sportas gyvai

60-metė Alejandra išrinkta „Mis Buenos Airės“: šis titulas ne pabaiga – sieks patekti į istoriją

Daugeliui įvairūs grožio konkursai siejasi su jaunomis merginomis, tačiau argentinietė Alejandra Rodriguez nutarė sugriauti šį stereotipą. Balandžio mėnesį 60-metė pelnė „Mis Visata Buenos Airės“ titulą, tačiau tai – dar ne pabaiga. Moteris užsimojo pagerinti pasaulio rekordą.
Alejandra Rodriguez
Alejandra Rodriguez / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Balandžio mėnesį Alejandra Rodriguez pelnė „Mis Visata Buenos Airės“ titulą ir įrodė, kad amžius – tik skaičius. Šis laimėjimas suteikė jai teisę dalyvauti ir gegužės mėnesį rengiamame „Mis Argentinos“ konkurse, kuriame ji atstovaus savo regionui.

Internete liaupsių sulaukianti 60-metė, turi visus šansus laimėti ir atstovauti šaliai pagrindiniame „Mis Visatos“ konkurse. Tiesa, pastarasis daugelį metų laikėsi itin griežtų taisyklių.

„Mis Visatoje“ galėjo dalyvauti tik neištekėjusios ir vaikų neturinčios moterys nuo 18 iki 28 metų amžiaus. Tiesa, 2022 metų rugsėjį šios taisyklės jau buvo sulaužytos. Tuo metu konkurse dalyvavo 28-erių jau sulaukusi R'Bonney Gabrielis iš Teksaso valstijos.

Po to karto, „Mis Visatos“ rengėjai pakeitė taisykles ir konkurse leido dalyvauti moterims iki 73 metų! Būtent šis pasikeitimas ir įkvėpė Alejandra Rodriguez išbandyti savo galimybes.

Socialinių tinklų nuotr./Alejandra Rodriguez
Socialinių tinklų nuotr./Alejandra Rodriguez

„Džiaugiuosi, kad grožio konkurse atstovausiu naujai paradigmai. Smagu, jog pagaliau atėjo laikas, kuomet moterys vertinamos ne tik dėl fizinio grožio, bet ir dėl turimų vidinių vertybių. Esu pirmoji mūsų laikmečio moteris, pradedanti šią revoliuciją“, – žurnalui „Hola!“ sakė teisininke dirbanti Alejandra.

Nuolat pagyrų dėl dailios figūros sulaukianti 60-metė prasitarė, kad už gerą išvaizdą dėkoja ne genams, o savo gyvenimo būdui.

„Pagrindinis dalykas – sveika gyvensena. Reikia gerai maitintis ir užsiimti fizine veikla. Prižiūriu save labai paprastai, nėra nieko stebuklingo. Žinoma, genetika taip pat daro savo“, – atviravo „Mis Visata Buenos Airės“.

Scanpix nuotr./Alejandra Rodriguez
Scanpix nuotr./Alejandra Rodriguez

Alejandra nealina savęs griežtomis dietomis, visgi, kelias taisykles turi.

„Aš stengiuosi laikytis protarpinio badavimo principų ir manau, kad man tai labai padeda. Taip pat stengiuosi rinktis ekologišką maistą, vartoti daug vaisių ir daržovių, o kremams renkuosi geras firmas“, – žurnalui „Hola!“ atviravo A.Rodriguez.

O prakalbus apie sportą, moteris tikino, kad jos režimas nėra ekstremalus. Ji renkasi lengvas treniruotes, kurių pagrindą sudaro bėgimas ir ilgi pasivaikščiojimai.

Jos išvaizda ir drąsa išpopuliarino ją ir socialiniuose tinkluose. Šiuo metu „instagrame“ moteris skaičiuoja jau daugiau nei 53 tūkstančius sekėjų.

„Kaip gali būti, kad tu atrodai tokia jauna? Esu priblokštas, kokia tu nuostabi“, – po Alejandros nuotrauka rašė vienas gerbėjas.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius