Sportas gyvai

65-erių Madonna išsiskyrė su 30-mečiu boksininku Joshu Propperiu: draugiją palaiko vyresnis vyras

Užsienio žiniasklaida ir vėl plaka liežuviais apie popkaralienės Madonnos asmeninį gyvenimą. Ir tai neturėtų stebinti – juk 65 metų atlikėja naktiniame klube buvo pastebėta su nauju mylimuoju, 34-erių metų boksininku Richardu Riakporhe.
Madonna ir Joshas Popperis
Madonna ir Joshas Popperis / „Scanpix“, Vida Press ir socialinių tinklų nuotr.

Kaip teigia „The Sun“, su nauju vyruku Madonna pastebėta praėjus vos kelioms dienoms po to, kai išaiškėjo, jog ji nutraukė santykius su 30-mečiu boksininku Joshu Propperiu.

Leidinyje teigiama, kad Madonna šypsojosi fotografuojama naktiniame pasimatyme su Richardu Riakporhe. Ji sėdėjo jaunam vyrui ant kelių, vilkėjo juodą suknelę gilia iškirpte ir mūvėjo tinklinėmis pėdkelnėmis. Pasak įvykio liudininkų, popkaralienė tą naktį atrodė nepavaldi laikui.

Primename, kad Madonna ir ankstesnis jos vaikinas, 30-metis Joshas Popperis palaikė santykius beveik metus, tačiau pastaruosius kelis mėnesius pora beveik nesusitikinėjo, nes dainininkės dienotvarkė buvo labai įtempta.

„Toliau viskas ėjo tik blogyn. Tikrai tarp jų nėra jokio priešiškumo. Šiuo metu jų santykiai neįmanomi, jie atvėso vienas kito atžvilgiu, bet išlieka draugais“, – pridūrė „The Sun“ šaltinis.

Santykių metu atrodė, kad jiedu yra pakankamai artimi: J.Popperis buvo šalia moters, kai praėjusiais metais buvo pašlijusi jos sveikata dėl sunkios bakterinės infekcijos.

Madonna mylimąjį palaikė bokso ringe, jiedu kartu leido laiką Portugalijoje.

Primename , kad Madonna ir J.Propperis romantiškus santykius užmezgė 2023 m. pradžioje po to, kai ji 2022 m. išsiskyrė su šokėju Ahlamaliku Williamsu, kuriam tuo metu buvo 28-eri. Su A.Williamsu Madonna draugavo nuo 2019 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius