Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

65-erių Oprah Winfrey apie sprendimą neištekėti ir neturėti vaikų: „Niekada dėl to nesigailėjau“

Nors vienai garsiausių JAV pramogų pasaulio atstovių Oprah Winfrey 65-eri, ji nė kiek nesigaili savo sprendimo neištekėti ar to, jog taip ir nesusilaukė vaikų. Pasak pačios žinomos moters, jei būtų įvykę priešingai, ji su savo ilgamečiu partneriu šiuo metu tikrai nebegyventų kartu.
Oprah Winfrey ir Stedmanas Grahamas
Oprah Winfrey ir Stedmanas Grahamas / Vida Press nuotr.

33 metus santykius su Stedmanu Grahamu puoselėjančios televizijos laidų vedėjos gyvenime vestuvėmis kvepėjo. 1992-aisiais pora susižadėjo, tačiau prie altoriaus žengti pora taip ir neišdrįso, juodu nesusilaukė ir vaikų.

„People“ žurnalui O.Winfrey atskleidė po mylimojo piršlybų svarsčiusi tapti mama, bet suprato, kad šiam darbui ji gali būti nesutverta.

Vida Press nuotr./Oprah Winfrey
Vida Press nuotr./Oprah Winfrey

Filantropė pridūrė, kad didelės įtakos jos sprendimui neturėti vaikų turėjo supratimas, „koks atsakingas ir pasiaukojantis iš tiesų yra mamos darbas“. Savo pokalbių laidose „The Oprah Winfrey Show“ žinoma moteris bendravo su įvairiais psichologiškai sužalotais žmonėmis, kurie tokiais tapo dėl to, jog „jų pačių tėvai nesuprato, koks rimtas yra šis darbas“.

„Štai kodėl visada labai gerbiau namuose su vaikais likti nusprendusias moteris, nes pati nesuvokiu, kaip galima tuo užsiimti visą dieną. Niekas joms nesuteikia tiek garbės, kiek jos yra vertos“, – atviravo O.Winfrey.

Kalbėdama apie bendrą gyvenimą su mylimuoju, moteris atskleidė, kad tuoktuvių nerengti juodu nusprendė dar ir dėl to, kad po to, Oprah nuomone, jų santykiai būtų pasikeitę. Ir ne į gerą.

„Nuolat galvodavau apie tai, kad dirbu 17 valandų per dieną kaip ir mano prodiuseriai, o grįžus namo manęs laukia du šunys ir Stedmanas, leidžiantis man būti tuo, kuo noriu pasaulyje. Jis niekada iš manęs nieko nereikalauja, pavyzdžiui, „Kur mano pusryčiai? Kur mano vakarienė?“ Jokių tokių dalykų, kas, tikiu, būtų pasikeitę mums susituokus“, – tęsė žinoma moteris.

Panašiai galvoja ir pats S.Grahamas. Tiek Oprah, tiek jos mylimasis suvokė, kad jei juodu būtų susituokę, dabar kartu jau nebegyventų, nes porai vedybinis gyvenimas reiškia skirtingus dalykus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Oprah Winfrey ir Stedmanas Grahamas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Oprah Winfrey ir Stedmanas Grahamas

Pasiteiravus moters ar ji vis dėlto nesigaili priėmusi sprendimą ne tik neištekėti, bet ir nesusilaukti vaikų, ji atskleidė, kad „motinystės pareigas išpildė“ užsiimdama labdaringa veikla.

„Niekada dėl to nesigailėjau, – aiškino O.Winfrey. – Tikiu, kad tai išpildyti galėjau man geriausiu būdu – įkurdama lyderystės akademiją merginoms pietų Afrikoje. Tos merginos užpildė tą motinystės sukeltą tuštumą. Tiesą sakant, esu perpildyta.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas