Sportas gyvai

93-ejų senolė Lilliana nustebino paskelbusi pasimatymų suvestinę: „Vienas vyras jau mirė“

Lilliana Droniak internete daugumai gerai pažįstama „močiutės Droniak“ slapyvardžiu. Ši 93-ejų metų senolė iš Jungtinių Amerikos Valstijų socialiniame tinkle „TikTok“ šiuo metu turi net 13 milijonų sekėjų, kuriems savo vaizdo įrašuose pasakoja įvairius nutikimus iš savo patirties. Šių metų pradžioje ji nustebino paviešindama įrašą, kuriame paviešino savo 2023 metų pasimatymų santrauką.
93-ejų metų senolė Lilliana Droniak
93-ejų metų senolė Lilliana Droniak / Socialinių tinklų nuotr.

Garbaus amžiaus sulaukusi Lilliana savo sekėjams atskleidė, kad praėjusiais metais nuėjo į penkis pirmuosius pasimatymus. Du vyrus ji sutiko žaisdama bingo ir po vieną bare, socialiniame tinkle „Instagram“ ir… laidotuvėse!

„Štai, kas jiems visiems nutiko: vienas jų nebuvo nuoširdus, kitas mirė, dar du aš ignoravau, o kitas tapo mano vaikinu“, – paviešintame vaizdo įraše sakė Konektikuto valstijoje gyvenanti L.Droniak.

Socialinių tinklų nuotr./Lilliana Droniak
Socialinių tinklų nuotr./Lilliana Droniak

Taip pat užbėgdama už akių visiems smalsuolių klausimams, Lilliana pati paatviravo, kad visus juos jai pavyko ir pabučiuoti. Senolė išdavė ir tai, kad poros vyrų nepabijo užkalbinti pati.

„Prie dviejų vyrų aš priėjau pirma ir pasisveikinau su jais, o tada leidau jiems toliau plėtoti pokalbį“, – sakė 93-ejų metų senolė.

Paviešintame vaizdo įraše Lilliana atskleidė, kad vienas iš penkių vyrų po pasimatymo ją ignoravo, tačiau tam buvo aiški priežastis – minėtas vyras mirė. Visgi, senolei pavyko rasti ir meilę.

Socialinių tinklų nuotr./Lilliana Droniak
Socialinių tinklų nuotr./Lilliana Droniak

„Jo anūkas parašė man per „Instagramą“ ir suorganizavo mums pasimatymą, nes gyvenama netoli vienas kito“, – portalui „New York Post“ sakė senolė.

Daugiau detalių apie naująją meilę Lillianą atskleisti nepanoro sakydama, kad jis gyvena privatų gyveną ir nėra pasiruošęs rodytis internete.

Socialinių tinklų nuotr./Lilliana Droniak
Socialinių tinklų nuotr./Lilliana Droniak

Pati Lilliana Droniak įvairius vaizdo įrašus socialiniams tinklams kuria jau daugiau nei dešimt metų. 2012-aisiais drauge su anūkų Kevinu susikūrė paskyrą „Youtube“ tinkle, o prasidėjus karantinui persikėlė į „TikTok“, kuriame ir pasiekė aukščiausia savo šlovės tašką.

Milžiniškai jos sėkmei turėjo įtakos vaizdo įrašas, kuriame ji kvietė žmonės stebėti, kaip ir ruošiasi į pirmą pasimatymą po jos vyro mirties. Pastarasis anapilin iškeliavo dar 2000 metais.

„Štai mano įvaizdis, jei jam nepatiks tai galės tiesiog išeiti. Viskas, ko aš noriu tai nemokama vakarienė. Todėl aš net nesinešiu savo piniginės“, – įraše, kuris sulaukė 71 milijono peržiūrų.

Socialinių tinklų nuotr./Lilliana Droniak
Socialinių tinklų nuotr./Lilliana Droniak

Tris vaikus, penkis anūkus ir tris proanūkius turinti L.Droniak savo socialiniame tinkle taip pat džiaugėsi, kad net būdama 93-ejų metų turi spalvingesnį asmeninį gyvenimą nei kai kurie jaunosios kartos atstovai.

„Mano dabartinis vaikinas yra be galo gražus ir gerai manimi rūpinasi. Žinau, kad jam patikau dar iki tampant žinoma“, – džiaugdamasi savo dabartiniais santykiais socialiniame tinkle sakė Lilliana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius