Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

ABBA narė atskleidė, kad gyvai grupė pilna sudėtimi tikriausiai nebepasirodys

Vos spėjo atsikurti švedų supergrupė ABBA, jos nariai jau dalija pirmuosius interviu. Tuo turėtų itin džiaugtis ketveriukės gerbėjai, mat, kaip vietinės radijo stoties laidoje teigė Agnetha Faltskog, ABBA ateitis nėra labai optimistiška.
Grupė ABBA (1976 m.) Londone
Grupė ABBA (1976 m.) Londone / Vida Press nuotr.

Dainininkė prisipažino, kad grupės narių „negalavimai“ gali sutrukdyti jiems visiems pasirodyti gyvai ir užsiminė, jog būsimas albumas „Voyage“ bei virtualūs koncertai Londone gali būti paskutiniai grupės, išsiskirsčiusios 1982 m., bet po beveik 40-ies m. vėl susibėgusios, projektai.

Gali būti, kad ir pilnos sudėties ryškiausių Švedijos žvaigždžių gerbėjai nebeišvys, mat Agnetha Falstkog nėra tikra, ar galės prisijungti prie kolegų Bjorno Ulvaeuso, Benny Andersono ir Fridos Lyngstad gegužę Londone.

Pasiteiravus, kada visi ABBA nariai sulips į vieną sceną, moteris švedų radijui atsakė: „Nedrįstu spėti. Esame šiek tiek senesni ir šiek tiek negaluojame. Mums nelengva. Bet nieko sakyti nedrįstu, nes nėra aišku. Šiuo metu džiaugiamės susibūrę šitam (projektui – red. past.), tad tikėkimės, kad premjera Londone praeis be trikdžių.“

Net keletą savaičių grupės nariai, apsivilkę specialiais drabužiais, filmavosi kitąmet planuojamam koncertui. Jame pasirodys skaitmeninės ABBA narių versijos ir 10 žmonių grupė. Dirbdama su kolegomis ir naujausių technologijų profesionalais Agnetha Falstkog jautėsi taip, lyg tai būtų paskutinis jų bendras pasirodymas.

„Nei vienas mūsų nežinojo, ko tikėtis, bet daug dirbome ir galiausiai prie to įpratome. Stovėjome, atlikome dainas prieš nežinau kiek kamerų ir žmonių. Galų gale buvo gera, nes buvo kažkas kitokio.

Be to, pajutome, kad tai tikriausiai paskutinis mūsų bendras darbas. Taip jautėmės ir įrašinėdami albumą“, – atskleidė dainininkė.

Tikėkimės, kad atlikėjos nuojauta klydo ir ABBA savo gerbėjams padovanos dar ne vieną projektą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas