Sportas gyvai

Adele sulaukė aštrių kirčių – kliuvo už Judaškino mados namų suknelę

Popmuzikos žvaigždė, dainininkė Adele susilaukė kritikos strėlių dėl Las Vegaso šou metu vilkėtos suknelės. Pastaroji pasirinko rusų dizainerio Valentino Judaškino mados namų kurtą drabužį, o toks jos stiliaus pasirinkimas neliko nepastebėtas. Socialiniuose tinkluose žmonės liejo įtūžį ir sakė, jog tokiu savo elgesiu dainininkė galimai palaiko karinius rusų veiksmus Ukrainoje.
Adele
Adele / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Ukraina Adele

Savo koncerto Las Vegase metu britų atlikėja Adele pasirinko suknelę su perregimu juodu šifonu ir siuvinėtomis gėlėmis. Šią kūrė mirusio rusų dizainerio Valentino Judaškino dukra Galina. Nuotraukomis iš koncerto socialiniuose tinkluose pasidalijo tiek pati Adele, tiek dizainerio mados namai.

„Nuostabioji Adele dėvi pagal užsakymą specialiai jai sukurtą „Judaškin“ drabužį. Suknelę ji pasirinko 45-ąjam koncertui Las Vegaso rezidencijai“, – rašoma rusų mados namų instagram paskyroje.

Po pačios Adele pasidalinta nuotrauka plūdo komplimentai. Gerbėjai teigė, kad ši atrodo nepriekaištingai, tačiau visos pagyros baigėsi paaiškėjus, kad ji vilki rusų mados namų kurtą suknelę.

„Kitą kartą vilkėsi karinę rusų uniformą? Tas pats dizaineris, todėl tau gali patikti“, – rašė vienas internautas.

„Tu perki suknelę iš rusų dizainerių, kurie Rusijai moka mokesčius, o šie tuos pinigus naudoja karui Ukrainoje“, – nuomonei pritarė kitas instagram narys.

Diskusija apie Adele suknelę persikėlė ir į socialinį tinklą „X“, kuriame vartotojai dalijosi Judaškino mados namų kurtomis karinėmis Rusijos uniformomis.

Situacijos pro akis nepraleido ukrainiečių prekinis ženklas „Sain Javelin“. Kompanija kuria drabužius ir aksesuarus su įvairiais Ukrainą Rusijos kare palaikančiais užrašais.

Šie ant Judaškino mados namų modelio, podiumu žengiančio su karine rusų uniforma, „priklijavo“ dainininkės Adele galvą.

„Neimk į galvą, mes rasime kažką, kas mums primins tave. O pati galėsi ir toliau vilkėti rusų dizainerių kurtus drabužius, Adele“, – rašoma oficialioje „Saint Javelim“ socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Žmonės.lt primena, kad dizaineris Valentinas Judaškinas mirė 2023 metais. Jis ėjo 60-uosius gyvenimo metus. Apie mirtį rusų žiniasklaidai gegužės 2-ąją pranešė V.Judaškino žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius