Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aktorė Helen Hunt pateko į eismo įvykį: jos automobilis apvirto ant šono

Žinoma Holivudo aktorė Helen Hunt pateko į eismo įvykį. Jos automobilis susidūrė su kitu ir apvirto ant šono, skelbia „TMZ“.
Helen Hunt
Helen Hunt / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

56-erių „Oskaro“ laureatė H.Hunt, kaip rašoma užsienio portaluose, buvo vienintelis keleivis juodos spalvos miesto visureigyje, kai antradienio popietę JAV laiku jis pateko į eismo įvykį.

„TMZ“ gautame eismo įvykio vaizdo įraše matoma, kaip H.Hunt automobilis kerta sankryžą. Ją beveik pravažiavus, į aktorės transporto priemonę trenkiasi kita ir H.Hunt automobilis apsiverčia ant šono.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Helen Hunt
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Helen Hunt

Pasak šaltinių, skausmus pajutusi H.Hunt buvo nugabenta į Beverli Hilse esantį Cedars Sinai medicinos centrą. Moters būklė buvo stabili.

Tos pačios dienos vakarą fotografai užfiksavo iš medicinos centro išeinančią H.Hunt. Jos atstovai atskleidė, kad aktorė nepatyrė jokių rimtų sveikatos sužalojimų, bet vis dar yra sukrėsta.

Informacijos apie aktorės ir kito eismo įvykyje dalyvavusio automobilio vairuotojų būklę nepateikiama. Pareigūnai „TMZ“ patvirtino, kad vairuotojai nebuvo apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas