Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Ruthie Ann Miles tragedija: du mėnesiai po dukters žūties prarado ir kūdikį, kurio laukėsi

Garsi JAV teatro aktorė, „Tony“ statulėle apdovanota Brodvėjaus žvaigždė Ruthie Ann Miles (35 m.) išgyvena patį juodžiausią košmarą – praėjus vos dviem mėnesiams po tragiškos jos mažametės dukrelės žūties avarijoje mirė ir kita dukra, kurios moteris laukėsi ir turėjo pagimdyti šį mėnesį.
Ruthie Ann Miles
Ruthie Ann Miles / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Mirtis

Ruthie Ann Miles su vyru Jonathanu Blumensteinu trečiadienį pranešė, kad mirė jų dar negimusi dukra. Moters gimdymas buvo numatytas dar šį mėnesį, tačiau viskas pakrypo labai netikėta linkme ir kūdikis jos įsčiose neišgyveno. Mirusiai dukrai tėvai suteikė Sophios Rosemary Wong Blumenstein vardą.

Ši tragedija šeimą ištiko praėjus vos dviem mėnesiams nuo tada, kai kovą per avariją žuvo jų keturmetė dukra Abigail. Į tą avariją buvo patekusi ir su mergaite buvusi mama, tačiau tada jos nėštumui ir kūdikiui nieko nenutiko.

„Avarijos metu Ruthie buvo (septintą mėnesį) nėščia ir buvo sunkiai sužeista. Praėjusį penktadienį Ruthie ir Jonathanas neteko savo kūdikio, Sophios Rosemary Wong Blumenstein, – sakė aktorės advokatas leidiniui „NY Daily News“. – Skausmo, kurį teko patirti Ruthie ir Jonathanui, neįmanoma išmatuoti.“

Tragiška avarija įvyko kovo pradžioje Niujorke – Ruthie Ann Miles ir jos draugė su savo atžalomis pėstute ėjo iš bažnyčios, kai kontrolę praradęs vairuotojas užvažiavo ant šaligatvio ir kliudė juos. Tos avarijos metu žuvo ne tik keturmetė aktorės dukra, bet ir jos draugės vienų metų sūnus Joshua, kurį mama vežėsi vežimėlyje.

Vida Press nuotr./Ruthie Ann Miles seriale „Amerikiečiai“
Vida Press nuotr./Ruthie Ann Miles seriale „Amerikiečiai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas