Sportas gyvai

Aktoriai Naomi Watts ir Billy Crudupas susituokė antrą kartą: prabangias vestuves iškėlė Meksikoje

Šeštadienį, birželio 8-ąją, 55-erių aktoriai Naomi Watts ir Billy Crudupas iškėlė vestuvių ceremoniją Meksikoje, praėjus metams po to, kai susituokė praėjusį birželį Niujorke.
Naomi Watts ir Billy Crudupas
Naomi Watts ir Billy Crudupas / „Instagram“ nuotr. ir stopkadrai

Naomi Watts brolis, fotografas Benas Wattsas, šią žinią patvirtino pasidalijęs vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip aktorė lifte vilki baltą suknelę ir laiko baltų gėlių puokštę. Už jos stovėjo tamsų kostiumą vilkintis Billy Crudupas.

Tą patį vakarą Benas savo „Instagram Stories“ pasidalijo dar keliomis detalėmis iš ypatingo renginio, kuriose pažymėta Meksikos lokacija. Iš nuotraukų matyti, kad šventėje dalyvavo nemažai žmonių, jų laukė ypatinga vakarienė – vienoje iš nuotraukų matyti vaišėmis nutiestas stalas ir šalia besisukiojantys padavėjai.

Primename, kad prieš metus 54-erių aktorė „Instagram“ paviešino įrašą, kuriuo patvirtino, jog ji ir jos mylimasis Billy žengė svarbų žingsnį – sumainė vestuvinius žiedus.

Šia žinia aktorė pasidalijo praėjus dienai po to, kai užsienio naujienų portale „Page Six“ buvo paviešintos jos ir B.Crudupo nuotraukos, kuriose Naomi užfiksuota vilkinti vestuvinę suknelę, o Billy – kostiumą.

Šeštadienį N.Watts instagrame pati pasidalijo dar viena savo ir B.Crudupo nuotrauka, kurioje jiedu užfiksuoti plačiai besišypsantys prie Manhatano teismo pastato. Naomi rankose matyti baltų gėlių puokštė.

„Susituokę“, – po nuotrauka rašė N.Watts.

N.Watts ir B.Crudupas pradėjo susitikinėti 2017 metais.

Iki 2016 metų Naomi Watts puoselėjo santykius su aktoriumi Lievu Schreiberiu. Pora nebuvo susituokę, tačiau kartu buvo nuo 2005-ųjų. Jiedu turi du sūnus – 15 metų Sashą ir 14-metį Kai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius