Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriaus Luke'o Perry atminimas įamžintas ilgam: po tėčio mirties dukra jo vardu atidarė mokyklą

Serialo „Beverli Hilsas, 90210“ žvaigždės Luke‘o Perry dukra Sophie per „Instagram“ paskelbė, kad Malavyje jos tėčio vardu bus pavadinta mokykla. Apie tai aštuoniolikmetė pranešė praėjus dviem mėnesiams po aktoriaus mirties.
Luke'as Perry seriale „Beverli Hilsas, 90210“
Luke'as Perry seriale „Beverli Hilsas, 90210“ / Vida Press nuotr.

L.Perry dukra pasidalijo nuotrauka, kurioje jos mama ir buvusi aktoriaus žmona Minnie Sharp stovi prie pastato, kuriam suteiktas aktoriaus vardas. Prie nuotraukos Sophie rašė: „Ačiū visiems, kurie aukodami suteikėte pagalbą mūsų projektui!“.

„Mūsų pirmoji mokykla jau baigta. Negaliu jums nupasakoti, kaip didžiuojuosi ir kokia laiminga esu matydama, kad ši mokykla jau atidaryta. Dėkoju už viską savo nuostabiam partneriui Rubenui. Ypač už pastangas, kurias jis dėjo, kad mokykla būtų pavadinta tėčio vardu“, – rašė Sophie Perry.

Pastaruosius kelis mėnesius S.Perry ir jos draugai Gabriella ir Rubenas gyveno pietryčių Afrikos šalyje. Jie čia prisidėjo prie ikimokyklinio ugdymo įstaigų kaimo bendruomenėse statymo projektų.

Kovo pradžioje, kai Luke‘as Perry patyrė stiprų insultą, Sophie skubiai grįžo namo. Tačiau medikams jos tėvo, deja, nepavyko išgelbėti, vos 52-ejų metų aktorius mirė. Po atsisveikinimo su tėčiu praėjus šiek tiek laiko jo dukra ir sūnus Jackas (21 m.) grįžo į normalų gyvenimo ritmą.

Jackas Perry grįžo į imtynių ringą ir jau tą pačią dieną per „Instagram“ dalijosi akimirkomis iš rungtynių. Vaizdo įraše rodomas Jacko, dar vadinamo Jungle Boy, triumfas vos tik grįžus į ringą. „Nežinau, ar kada nors būsiu iki galo pasiruošęs, bet aš grįžau“, – prie vaizdo įrašo rašė aktoriaus sūnus.

Kovo 13-ąją Jackas turėjo dalyvauti rungtynėse, tačiau likus kelioms dienoms pranešė, kad nedalyvaus dėl tėčio mirties. „Deja, kovo 13-ąją Jungle Boy negalės dalyvauti žaidime. Mūsų mintys ir maldos šiuo metu yra su juo ir jo šeima“, – „Twitter“ rašė renginio organizatoriai.

Praėjus dviem dienoms po tėčio mirties Jackas „instagrame“ pasidalijo jaudinančia žinute: „Jis daugeliui žmonių reiškė daug dalykų. Man jis visada buvo tėtis. Jis mane palaikydavo kiekviename gyvenimo žingsnyje. Jis įkvėpė mane būti geriausiu, kokiu tik galiu būti.

Iš tavęs sužinojau tiek daug ir mano širdys plyšta, kai pagalvoju apie dalykus, kurių metu tavęs nebus šalia. Kiekvieną dieną, kol vaikščiosiu šia žeme, tavęs ilgėsiuosi. Aš darysiu viską, ką galiu, kad tęsčiau tavo palikimą ir kad priversčiau tave didžiuotis. Myliu tave, tėti.“

Aktoriaus dukra Sophie grįžusi prie savo misijos Afrikoje tai pat dalijosi nuotraukomis. Asmenukėje mergina pozavo su kepure, ant kurios buvo užrašyta „Andrews Construction“. Šis pavadinimas kilęs iš serialo „Riverdale“, kuriame prieš mirtį vaidino Luke‘as Perry – jis atliko Fredo Andrewso vaidmenį. Būtent šis veikėjas turėjo įmonę, kurios pavadinimas ir buvo „Andrews Construction“.

Prie nuotraukos mergina rašė: „Pirmos dienos Malavyje buvo labai emocionalios, tačiau grįžusi tam, kad per likusį laiką pabaigčiau ką pradėjau, jaučiuosi gerai. Neseniai supratau, kad galbūt neturime tiek laiko, kiek galvojame. Buvo baisu išvykti iš namų taip greitai, tačiau reikia pabaigti darbą.“

Rugsėjo mėnesį Sophie Perry paskelbė vaizdo įrašą, kuriame paaiškino ne pelno siekiančios organizacijos tikslą. „Aš esu aštuonių žmonių grupėje, septyni iš mūsų keliauja į Afriką ir vienas į Braziliją, – sakė mergina. – Mes būsime ten šešis mėnesius ir ketiname dirbti bendruomenės plėtros projektuose, į kuriuos gali įeiti mokytojų rengimas, mokyklų kūrimas, pagalba žemės ūkyje, vandens valymas ir daug kitų gerų darbų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas