Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aktoriaus Mickey Rourke'o kilnumas: visą jo turtą paveldės padėjėjas iš Ukrainos

Neseniai amerikiečių aktorius ir boksininkas Mickey Rourke'as išreiškė palaikymą Ukrainą ir paragino JAV bei NATO veikti ryžtingiau. Žinomas vyras apie karą žino iš pirmų lūpų – jo padėjėjo Dimos giminaičiai yra Ukrainoje.
Mickey Rourke'as su padėjėju Dmitrijumi
Mickey Rourke'as su padėjėju Dmitrijumi / Asmeninio albumo nuotr.

M.Rourke'as neslepia, kad jo asistentas Dmitrijus Kornijčiukas, kuris yra kilęs iš Ukrainos, per aštuonerius metus tapo vienu artimiausių jam žmonių, rašo „Segodnya“.

„Tai man svarbiausias žmogus pasaulyje! Aš net negaliu prisiminti savo namų adreso. Be Dimos aš būčiau pasimetęs", – sakė M.Rourke'as interviu Ksenijai Sobčak.

Čia aktorius atskleidė nusprendęs, kad po mirties padėjėjui atiteks visas jo turtas.

„Viską palikau Dimai, apskritai viską! Kalbėjomės su juo apie tai, kad mane paguldys į karstą su šunimis. Aš nebijau mirties, bijau paties proceso. Tikiu, kad galėsiu pamatyti savo brolį (kitame pasaulyje, – red.), apkabinti jį“, – kalbėjo Mickey.

D.Korneičukas su M.Rourke'u dirba jau aštuonerius metus. Teigiama, kad Dmitrijus į Jungtines Amerikos Valstijas išvyko iš Ukrainos ir iš pradžių negalėjo rasti darbo. Vyrai susitiko atsitiktinai, kai aktorius ieškojo asistento. Bendradarbiaudami jie tapo artimais draugais.

Neseniai M.Rourke'as išreiškė pasipiktinimą, kad NATO ir JAV neskuba padėti Ukrainai.

„Sėdime po stogu virš galvų, turime maisto namuose, einame vakarieniauti, einame į kiną, vežame vaikus į parką ir naktimis miegame savo lovose, o ne pasislėpę po žeme.

JAV ir NATO yra tik žodžiai. Žodžiai be prasmės, žodžiai be tikslo, žodžiai be skubos.

Klausau naujienų ir net negaliu pavalgyti vakarienės žiūrėdamas šias skerdynes, šitą kraujo liejimą, ir kiekvieną vakarą yra tas pats. Prezidentas Zelenskis prašo pasaulio, kad atsiųstų jiems ginklų. Pamirškite sąžiningą ar nesąžiningą karą. Nusimaukite pirštines ir duokite šiems žmonėms viską, ko jiems reikia dabar“, – instagrame rašė aktorius.

Asmeninio albumo nuotr./Mickey Rourke'as su padėjėju Dmitrijumi
Asmeninio albumo nuotr./Mickey Rourke'as su padėjėju Dmitrijumi

M.Rourke'as su tūkstantine savo sekėjų minia pasidalijo ir asmenine savo padėjėjo Dimos istorija.

„Mano geriausias draugas pasaulyje, bendradarbis Dima, su manimi daug metų, ir per visus tuos metus, kai jis buvo su manimi, aš niekada nemačiau jo baimės ar nerimo. Dima turi 12 šeimos narių, kurie gyvena Ukrainoje. Kiekvieną dieną ir naktį bijau, kad Dima įeis pro mano duris ir pasakys, kad jo šeimos narys buvo nužudytas.

Vakar Dima atsisėdo šalia manęs ir be jokių emocijų pasakė man, kad vienas jo mokyklos draugas, kuriam buvo 38 metai, ėjo per gatvę pasiimti savo katės ir buvo pašautas“, – teigė aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas