Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aktorius Dennisas Quaidas pasipiršo beveik 40 metų jaunesnei mylimajai

Didelis amžiaus skirtumas tarp aktoriaus Denniso Quaido ir Lauros Savoie – ne priežastis šiems dviem žmonėms nesukurti šeimos. 65-erių žinomas vyras pasipiršo 39 metais jaunesnei savo mylimajai, su kuria draugauja vos keletą mėnesių.
Aktorius Dennisas Quaidas
Aktorius Dennisas Quaidas / Vida Press nuotr.

„The Hollywood Reporter“ skelbia, kad aktorius D.Quaidas šiuo metu Havajuose reklamuoja savo naujausią filmą „Midway“. Ši egzotinė šalis – puiki vieta mylimajai užduoti lemtingą klausimą.

„Tai nutiko šiauriausiame Oahu taške, Turtle Bay. Viskas įvyko gana spontaniškai. Jai tai buvo siurprizas, – pirmadienį „Extra“, praėjus vos kelioms valandoms po sužadėtuvių, pranešė pats aktorius. – Kišenėje turėjau žiedą… Viską planavau maždaug pusantro mėnesio… Norėjau, kad tai būtų labai intymu.“

Vida Press nuotr./Aktorius Dennisas Quaidas
Vida Press nuotr./Aktorius Dennisas Quaidas

D.Quaidas pridūrė, kad mylimosios rankos jis paprašė leidžiantis saulei. L.Savoie nė nenutuokė, kad netrukus jai bus užduotas lemtingas klausimas.

„Iš tikrųjų tai ji mudu fotografavo, aš parodžiau jai žiedą ir paklausiau, ar ji už manęs tekės. Po to ji sukniubo“, – atskleidė D.Quaidas.

26-erių L.Savoie Teksaso universitete studijuoja doktorantūra. Su D.Quaidu ji susitikinėti pradėjo šią vasarą. Prieš tai mergina buvo užmezgusi romaną su aktoriumi Jeremy Pivenu.

D.Quaidui santuoka su L.Savoie bus ketvirta. Anksčiau aktorius buvo vedęs Kimberly Quaid, P.J.Soles ir Meg Ryan. Santuoką su pastarąja aktorius yra pavadinęs „geriausia iki šiol buvusia“.

Su M.Ryan D.Quaidas susilaukė sūnaus Jacko. 27-erių vaikinas nusprendė sekti savo garsių tėvų pėdomis ir taip pat vaidina filmuose. J.Quaidą galima išvysti tokiose garsiose kino juostose kaip „Bado žaidynės“ ir „Griaunantys viską“.

D.Quaidas su buvusia žmona K.Quaid susilaukė dvynių Thomaso ir Zoe.

Prieš susipažindamas su dabartine sužadėtine, aktorius buvo užmezgęs romaną su modeliu Santa Auzina, bet pora šių metų pradžioje išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas