Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aktorius W.Poulteris gerbėjus nustebino pokyčiais: kada jis virto Hemsworthu?

Pastaruoju metu soc. tinkluose itin daug dėmesio sulaukė Willas Poulteris (28). Po pranešimo, kad aktorius prisijungs prie „Marvel“ visatos labiau nei pastaroji žinia gerbėjus nustebino išgražėjusi kino žvaigždė.
Willas Poulteris, Liamas ir Chrisas Hemsworthai
Willas Poulteris, Liamas ir Chrisas Hemsworthai / Vida Press nuotr.

„Atleiskite, nuo kada Willas Puolteris seksualus?“ – tviteryje po komedijos „Labas, mes Mileriai“ aktoriaus nuotrauka iš spaudos konferencijos komentavo vienas internautas. Ir tokių, nustebintų jo išvaizdos pokyčių buvo nemažai.

Kiti stebėjosi, kad naujas „Galaktikos sergėtojų“ komandos narys supanašėjo su kitais Holivudo gražuoliais: „Kada Willas Poulteris virto Hemsworthu?“

Willas Poulteris vaidino tokiuose filmuose kaip jau minėtoji komedija „Labas, mes Mileriai“ su Jennifer Aniston ir Jasonu Sudeikiu, fantastinėje juostoje su Dylanu O’Brienu „Bėgantis labirintu“, mokslinės fantastikos dramoje „Black Mirror: Bandersnatch“.

Vieniems giriant aktoriaus pokyčius, kiti spekuliavo, jog vaikinas neapsiėjo be plastinės chirurgijos specialistų įsikišimo.

„Willas Poulteris ne netikėtai „išgražėjo“. Jam buvo atliktos procedūros. Tame nieko blogo nėra, bet svarbu atminti, kad būtent pinigai žmonėms suteikia tą „antrą brendimą“, – savo nuomone dalijosi vienas internautas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas