Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Alos Pugačiovos anūko nuotaka per vestuves pakeitė mažiausiai 4 sukneles

Ketvirtadienį Rusijoje įvyko jau metų vestuvėmis pavadintos iškilmės: Alos Pugačiovos anūkas, lietuviško kraujo turintis muzikantas Nikita Presniakovas (26 m.) vedė modelį ir „Instagram“ žvaigždę Alioną Krasnovą (20 m.). Įstabaus grožio nuotaka per vestuves savo aprangą keitė mažiausiai keturis kartus.
Skirtingi Alionos Krasnovos vestuviniai įvaiždiai
Skirtingi Alionos Krasnovos vestuviniai įvaiždiai / „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įspūdinga Alos Pugačiovos anūko ir jo nuotakos vestuvių puota: žiūrėkite jaunųjų šokį ore

Gražuolė Aliona savo vestuvinį įvaizdį patikėjo kurti vienai iš garsiausių Rusijos dizainerių Julijai Prochorovai, kuri vadovauja „Beloe Zoloto“ mados namams.

Pati pirma suknelė, kuria pasipuošė Aliona, buvo būtent Julijos kurtas apdaras: didžiulė kristalais siuvinėta princesiška suknelė su ilgomis rankovėmis ir atvirais pečiais.

Šią suknelę Aliona vilkėjo santuokos rūmuose ir vėliau – pagrindinėje vestuvių puotoje, kur dar kartą amžinos meilės priesaika su Nikita apsikeitė jau stebint svečiams.

„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova

Po pagrindinės ceremonijos ir fotosesijos nuotaka persirengė į patogesnę ir kur kas seksualesnę suknelę, kurią taip pat kūrė Julija Prochorova. Ši suknelė išryškino gražuolės nuotakos liekną figūrą – perregimas audinys subtiliai apnuogino jos kūną.

Instagram nuotr./Aliona Krasnova
Instagram nuotr./Aliona Krasnova

Vakarėliui įsibėgėjus laukė vienas svarbiausių vakaro akcentų – pirmasis jaunavedžių šokis. Jam Nikita su Aliona ruošėsi net du mėnesius ir kaip reikiant nustebino visko mačiusius svečius: atliko įspūdingą akrobatinį šokio numerį ore.

Žinoma, tam reikėjo atitinkamai ir apsirengti – nuotaka apsivilko pilvą apnuoginančią palaidinę ir trumpą laisvą sijoną, kurie nevaržė judesių darant triukus ore.

Na o po visus sužavėjusio pasirodymo, Aliona dar kartą bėgo persirengti – apsivilko laisvo silueto suknelę iš valiūkiškų plunksnelių, su kuria buvo patogu šėlti šokių aikštelėje visą naktį.

„Instagram“ nuotr./Aliona Krasnova (dešinėje) su drauge
„Instagram“ nuotr./Aliona Krasnova (dešinėje) su drauge

Dainininkų Kristinos Orbakaitės ir Vladimiro Presniakovo sūnus Nikita Presniakovas su turtingo verslininko dukra Aliona Krasnova vyru ir žmona tapo ketvirtadienį, liepos 27-ąją, po trejus metus trukusios draugystės.

Iš pradžių jiedu vieni du susituokė Maskvos santuokos rūmuose, o po kelių valandų įvyko ir pagrindinė ceremonija: Nikita ir Aliona santuokos įžadais ir amžinos meilės priesaikomis dar kartą apsikeitė po atviru dangumi, stebint gausiam būriui svečių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Alos Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas vedė įstabaus grožio „Instagram“ žvaigždę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius