Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amerikos talentų“ publiką sužavėjo mergina, išgyvenusi 107 gyvybes nusinešusią lėktuvo katastrofą

Populiarioje JAV laidoje „Amerikos talentai“ („America’s Got Talent“) teisėjus ir žiūrovus sužavėjo balsinga mergina, kurios gyvenimo istorija – sukrečianti ir jaudinanti iki širdies gelmių.
Kechi Okwuchi
Kechi Okwuchi / Video kadras
Temos: 2 Muzika Nigerija

2005-ųjų gruodį Kechi Okwuchi, kuriai tuo metu buvo 16 metų, pateko į keleivinio Nigerijos lėktuvo katastrofą, kurios metu iš 109 lėktuvu skridusių žmonių išgyveno tik du – Kechi yra vienas iš tų dviejų laimės kūdikių.

Katastrofos metu patyrusiai ne vieną sunkią traumą ir rimtus viso kūno nudegimus, merginai muzika tapo vieninteliu pabėgimu iš skaudžios realybės, padėjusiu jai ištverti tai, kas nutiko: ji ligoninės palatoje buvo visa sutvarstyta nuo galvos iki kojų ir negalėjo judėti.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Amerikos talentuose“ milijonų širdis suvirpino kurčia dainininkė: peržiūrų skaičius auga akyse

Išsigydžiusi savo traumas, iki tol tik savo malonumui dainavusi Kechi nusprendė to pradėti mokytis profesionaliai – šiuo metu ji gyvena, tobulina savo dainavimo įgūdžius ir siekia karjeros Amerikoje, Hjustone.

„Facebook“ nuotr./Kechi Okwuchi
„Facebook“ nuotr./Kechi Okwuchi

„Amerikos talentų“ scenoje daugiau kaip 100 operacijų ištvėrusi Kechi atliko Edo Sheerano baladę „Thinking Out Loud“, o dainai įpusėjus publika bei teisėjai jau plojo jai atsistoję. Kechi atrankos vaizdo įrašas „Facebook“ paskyroje jau peržiūrėtas 35 mln. kartų ir šis skaičius vis auga.

Net neabejojama, kad Kechi Okwuchi pateko į kitą etapą, tačiau teisėjų vertinimas paaiškės tik antradienį, kuomet JAV bus parodyta pilna „Amerikos talentų“ laida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant