Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amy Winehouse šėtonui verčia kaltę dėl savo priklausomybių

Skandalingoji atlikėja Amy Winehouse per pykčio priepuolį sudaužė savo gitarą ir iškeikė šėtoną, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Amy, vilkėdama trumpus juodus šortukus ir nėriniuotą liemenėlę, Londono įrašų studijoje mėgino kurti dainas savo naujam albumui. Niekaip nesulaukusią įkvėpimo atlikėją ištiko įsiūčio priepuolis.

Studijoje 25-erių Amy sugebėjo išspausti tik dviejų natų pasikartojančią melodiją, kurią bandė groti savo 3 tūkst. svarų sterlingų vertės gitara. Susinervinusi atlikėja ėmė daužyti savo gitarą ir šaukti, kad narkotikus jai duoda pats šėtonas.

Liudininkas apie šią sceną sakė: „Ji neteko galvos“.

Šis įvykis sukėlė susirūpinimą dėl dainininkės psichinės būklės. Mėnesio pradžioje Amy grasino nusižudysianti, nes be galo ilgėjosi kalėjime sėdinčio vyro Blake'o.

Praėjusį mėnesį atlikėja chaotišku pasirodymu nustebino į koncertą Londone susirinkusią publiką. Princesės Dianos labdaros fondui paremti skirtame renginyje Amy turėjo atlikti pritariamąją partiją per dvylikametės krikšto dukters Dionne pasirodymą, kuriuo ji norėjo pradėti savo muzikinę karjerą. Tačiau Amy, atlikdama dainą, tesugebėjo išvapėti keletą žodžių.

Vėliau buvo pranešta, kad Amy užsipuolė jos autografo prašiusį gerbėją. Atlikėja raudodama, sakė: „Čia ne gyvenimas, o chaosas. Nebeįmanoma taip gyventi. Daugiau nebegaliu tverti“.

Liūdnai pagarsėjusios atlikėjos prodiuseris Marcas Ronsonas atskleidė, kaip vadinsis daina, kuri įeis į albumą, skirtą paminėti legendinį prodiuserį Quincy Jonesą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas