Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amy Winehouse vyrą paliko ant ledo?

Dainininkei Amy Winehouse advokatai padės apsaugoti jos turtą nuo iš kalėjimo išėjusio sutuoktinio Blake'o Fielderio, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Amy Winehouse nesuvaidntos emocijos.
Amy Winehouse nesuvaidntos emocijos. / „Scanpix“ nuotr.

Sklinda kalbos, kad Amy tėvas Mitchas slapta susitiko su teisės ekspertais, kad galėtų aptarti būdus, kurie padėtų sutrukdyti Blake'ui skyrybų atveju kėsintis į žmonos turtą, vertą 10 mln. svarų sterlingų.

Artimas žvaigždei asmuo išdavė, jog susitikimas buvo vaisingas, ir pridūrė: „Tarp Amy artimų žmonių kilo panika, nes buvo baimintasi, kad Blake'as gali prikišti nagus prie jos pinigų. To negalima leisti. Viskuo rūpinasi Mitchas, bet Amy apie tai irgi informuota.“

Šiuo metu Blake'as yra gydomas nuo priklausomybės narkotikams „Life Works“ bendruomenės centre. Gydymasis nuo priklausomybių buvo viena iš išankstinio paleidimo į laisvę sąlygų.

Už teismo negerbimą ir kūno sužalojimą kalėjęs Blake'as, išėjęs į laisvę, dar nesusitiko su žmona. Dėl to pasklido gandai apie irstančius poros santykius.

Šį savaitgalį Amy kalbėjo: „Nežinau, ar noriu likti su juo. Viskas pasikeitė. Stengiuosi eiti į priekį ir tokio skausmo pakelti nebegalėčiau. Vis dar mąstau, ar verta su juo susitikti.“

Artimas žvaigždei šaltinis sakė: „Amy ir Blake'o santykiai pašlijo. Ji nebėra tikra, ar jis jai skirtasis. Liūdna pranešti, bet tai gali būti jų santykių pabaiga.“

25-erių Amy atsisakė sumokėti 30 tūkst. svarų sterlingų sumą už vyro išlaikymą reabilitacijos klinikoje. Dainininkė nusprendė, kad Blake'ui pats laikas pradėti „kapsytis“ pačiam.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas