Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Angelinos Jolie ir Brado Pitto miegamojo reikalai: turėjo skrynią, pilną įvairių žaisliukų

Angelina Jolie ir Bradas Pittas gal ir nebe drauge, bet tai, ką pora išdarinėdavo miegamajame, sugėdintų net patį erotinio romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ pagrindinį herojų, rašo „Mirror. Pasak pranešimų, prieš šešerius metus susituokusi, bet jau išsiskyrusi Holivudo pora, nepaisant dabartinių nesutarimų, vienoje sferoje tiesiog klestėjo. Teigiama. kad Bradas Pittas buvo geriausias sekso partneris, kokį tik yra turėjusi Angelina Jolie.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie filme „Ponas ir ponia Smitai“
Bradas Pittas ir Angelina Jolie filme „Ponas ir ponia Smitai“ / Vida Press nuotr.

Dar tada, kai kino žvaigždės buvo stipriai viena kitą įsimylėjusios, joms artimas šaltinis užsienio žiniasklaidai prasitarė, jog Angelina Jolie miegamajame mėgsta „šiurkštų ir žaismingą“ elgesį.

Be to, ji turėjo ir ne vieną suaugusių žaidimams skirtą daiktą, kuriuos laikė ypatingoje dėžutėje ir kuriais ji nevengdavo paįvairinti savo ir tada dar sutuoktinio Brado Pitto lytinio gyvenimo.

„Miegamajame ji turi senovinę skrynią, kurioje laiko savo sekso žaislus. Jai taip pat patinka suvaržymai iki tam tikro laipsnio“, – anksčiau pasakojo šaltinis.

Dar 2014-aisiais žurnalui „Star“ buvo atskleista daugiau pikantiškų Angelinos Jolie ir Brado Pitto erotinių nuotykių detalių.

„Jie labai išdykę ir gali pasitaikius progai spontaniškai pradėti mylėtis“, – pridūrė jis.

Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas filme „Ponas ir ponia Smitai“
Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas filme „Ponas ir ponia Smitai“

Žurnale taip pat buvo rašoma, kad žvaigždžių namus kadaise tvarkiusi moteris liko šokiruota, radusi mažiausiai tuziną sekso žaisliukų.

Tiesa, apie, kaip rašo „Mirror“, potraukio vienas kitam neslėpė ir patys aktoriai. Angelina Jolie kartą buvo pastebėta Londone apsiperkanti anksčiau minėtus daiktus pardavinėjančioje parduotuvėje.

Rašoma, kad tada ji įsigijo „seksualius, nėriniais puoštus apatinius ir knygų apie seksą“. „Jai patinka rinktis apatinius ir mėgsta viską, kas pagaminta iš odos. Bradui tikrai pasisekė“, – sakė šaltinis.

Apie aistringą žmoną 2012 metais užsiminė ir pats Bradas Pittas: „Ji vis dar bloga mergaitė. Džiugu, kad tai skirta ne viešam vartojimui.“

Nepaisant to, kad būtent Angelina Jolie inicijavo skyrybas, vienintelis dalykas, su kuriuo jai buvo sunkiausia atsisveikinti, tai su „geriausiu seksu, kokį ji yra turėjusi“.

„Kad ir kokia Angie yra, ji vis tiek teigia, kad seksas su Bradu buvo geriausias. Nors jis (Bradas Pittas – red.past.) tikrai nėra paskutinis dalykas, apie ką ji norėtų galvoti, omenyje turėdama savo lytinį gyvenimą, tai neišvengiama, mat jis jai buvo viskas“, – 2018-aisiais „Hollywood Life“ sakė šaltinis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Apie seksą – be užuolankų: atviriausi garsenybių pasisakymai su N-18 ženklu

Holivudo aktoriai atskleidė sekso scenų filmavimo ypatumus: kam reikėjo naudoti šlapią kempinę?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne