Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ant automobilio užkritus šakai žuvo 31-erių „TikTok“ žvaigždė Rochelle Hager

31-erių Rochelle Hager, platformoje „TikTok“ turinti 150 tūkst. sekėjų, o savo komiškais vaizdo įrašais renkanti šimtus tūkstančių peržiūrų, tragiškai žuvo ant jos automobilio užkritus medžio šakai, rašo Dailymail.co.uk.
„TikTok“ žvaigždė Rochelle Hager
„TikTok“ žvaigždė Rochelle Hager / Stop kadrai („TikTok“)

Į įvykio vietą atvykus pagalbai, Rochelle Hager buvo paskelbta mirusi, pranešė vietiniai tyrėjai.

Kaip rašoma Dailymail.co.uk, pirmadienį apie 10 val. ryto Rochelle važiavo automobiliu, kuomet dėl itin stipraus vėjo nulūžo stora medžio šaka ir nukrito tiesiai ant merginos vairuotos transporto priemonės stogo. Rochelle Hager žuvo iškart.

Stora medžio šaka, neatlaikiusi stipraus vėjo, nukrito ir ant elektros laidų bei perpus perlaužė juos laikiusį elektros stulpą.

Automobilyje be Rochelle daugiau nieko nebuvo.

Kaip teigė Farmingtono policijos viršininkas Kennethas Charlesas, ši nelaimė – be abejo „tragiška ir išskirtinė“. Jis pridūrė, kad merginos žūtis yra „tiesioginis stipraus vėjo rezultatas“ ir ji „nieko negalėjo padaryti, kad jos išvengtų“.

Pasak vietinių pranešimų, toje vietovėje vėjo gūsiai siekė 80 km/h.

Pirmadienį, sužinojusi apie Rochelle Hager žūtį, „TikTok“ paskyroje merginos atminimui skirtais įrašais pasidalijo jos partnerė, taip pat turinti ne mažą sekėjų (313 tūkst.) skaičių, Brittanie Lynn.

„Šiandien netekau savo gyvenimo meilės. Dėkoju, kad man buvai viskas. Taip pat dėkoju visiems už palaikymą“, – rašė Brittanie, bendruose poros vaizdo įrašuose dėvėjusi į sužadėtuvių panašų žiedą, todėl manoma, kad merginos buvo susižadėjusios ir jau planavo vestuves.

@brittanielynnnn

I can’t eat or sleep. All I can do is make videos and wish you were here with me ????????@roeurboat3 ##fyp ##rip ##myangel

♬ LLR - shannon♡

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas