Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ant Britney Spears bevardžio piršto suspindęs žiedas užminė mįslę: ar atlikėja susižadėjo?

Pirmadienio vakarą dainininkės Britney Spears (37) ir modelio Samo Asghario (25) apsilankymas filmo „Vieną kartą Holivude“ premjeroje pakurstė kalbas apie sužadėtuves. Akyliausi gerbėjai nepraleido progos aptarti žvilgančio papuošalo ant moters piršto – būtent to, ant kurio maunamas sužadėtuvių žiedas.
Britney Spears žiedas
Britney Spears žiedas / „Scanpix“ nuotr.

Tuo labiau, kad dainininkė mūvėjo ne paprastą, o deimantu puoštą žiedą, kuris, be abejonės, tik dar labiau paaštrino kalbas apie būsimas vestuves.

Beje, filmo premjeroje pora pirmą kartą pasirodė viešai. Todėl nenuostabu, kodėl moteris norėjo atrodyti nepriekaištingai. Atlikėja vilkėjo akį traukiančią raudoną suknelę, o šalia jos stovintis modelis dėvėjo kreminės spalvos smokingą.

„Scanpix“ nuotr./Britney Spears
„Scanpix“ nuotr./Britney Spears

Dainos „Toxic“ atlikėja B.Spears su modeliu S.Asghariu pradėjo susitikinėti 2016 metais. Visgi tai ne pirmas kartas, kai žiedas ant moters piršto sukelia įvairiausias teorijas.

„Scanpix“ nuotr./Britney Spears žiedas
„Scanpix“ nuotr./Britney Spears žiedas

Praėjus dvejiems metams po poros pažinties, ant B.Spears piršto ne kartą spindėjo nepaprastai gražus žiedas. Tačiau kalbos greitai nutildavo, kai nei dainininkė, nei modelis nieko nekomentavo apie būsimas vestuves. Tiesa, atlikėja žiedą mūvėjo ir praeitą mėnesį, kai Havajuose atostogavo su S.Asghariu.

„Scanpix“ nuotr./Dainininkė Britney Spears ir modelis Samas Asgharis
„Scanpix“ nuotr./Dainininkė Britney Spears ir modelis Samas Asgharis

Pora susipažino vaizdo klipo „Slumber Party“ filmavimo metu, kuriame vaidino, kad puoselėja vienas kitam romantiškus jausmus. Visgi filmavimo aikštelėje kurta meilė tapo nesuvaidinta realybe ir pora netrukus apsikeitė numeriais.

Atlikėja 2017 metais pasakojo, kad tik po kurio laiko rankinėje rado modelio numerį, tačiau iš pradžių nedrįso jam paskambinti. Kai išdrįso, pokalbis buvo lemtingas, nes jau 2017-ųjų sausio 1-ąją pora į instagramą įkėlė bendrą nuotrauką, patvirtinančią, kad jiedu oficialiai susitikinėja.

15min primena, kad Britney su buvusiu vyru Kevinu Federline'u išsiskyrė 2016 m. lapkritį ir dalijasi sūnų Seano ir Jaydeno globa.

Visgi tai nebuvo pirma atlikėjos santuoka,. Ji taip pat buvo ištekėjusi už vaikystės meilės Jasono Alleno Alexanderio. Jų santuoka truko vos 55 valandas. Moteris taip pat buvo susižadėjusi su Jasonu Trawicku, su kuriuo išsiskyrė 2013 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas