Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ant Britų muzikos apdovanojimų raudonojo kilimo – išsipusčiusios žvaigždės

Antradienio vakarą dalis britų ir muzikos pasaulio gerbėjų susirinko prie televizijos ekranų dėl ilgai laukto renginio – Britų muzikos apdovanojimų. Nors dar nėra aišku, kas taps šių metų laimėtojais, tačiau aišku tai, kas užkariavo raudonąjį kilimą O2 arenoje Londone. Tarp išsipusčiusių žvaigždžių buvo galima pamatyti ir nominantus – Adele, Edą Sheeraną, Anne-Marie ir dar daugelį kitų.
Britų muzikos apdovanojimų svečiai
Britų muzikos apdovanojimų svečiai / „Scanpix“ nuotr.

Tai bene didžiausia naktis Didžiosios Britanijos muzikos pasaulio kalendoriuje, nes į renginį atvyksta garsiausi šalies muzikantai. Vis tik šių metų Britų muzikos apdovanojimai šiek tiek skiriasi nuo praėjusių, nes į juos įsipynė ir naujovės – vedėjo vairą perima Mo Gilligan, o taip pat pristatytos naujos kategorijos.

Svarbu paminėti, kad dalis žvaigždžių sužiba ne tik ant scenos, bet ir ant raudonojo kilimo. Tad tarp jų buvo galima išvysti tokius nominantus kaip Adele, Edą Sheeraną, Dave'ą ir Little Simz, tokius atlikėjus kaip Liamą Gallagherį, Anne-Marie, KSI ir Samą Fenderį, Olly Mursą, Nicką Grimshawą, Gemma Collins ir Oti Mabuse.

„Scanpix“ nuotr./Anne-Marie
„Scanpix“ nuotr./Anne-Marie

Juk svarbu užmesti akį ir į susirinkusius svečius, nes dalis jų atvyko čia ne tik dėl apdovanojimų, bet ir tam, kad galėtų pademonstruoti išskirtinį įvaizdį.

Tad šie raudonojo kilimo įvaizdžiai – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas