Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Kanų kino festivalio raudonojo kilimo – atvirų iškirpčių ir įspūdingų skeltukų dvikova

Antradienį Prancūzijos Rivjeroje prasidėjo vienas prestižiškiausių pasaulio kino festivalių, į Kanus sutraukęs ne vien tik kino elitą, bet ir pasakiško grožio moteris – tiek iš kino, tiek iš mados pasaulio.
Iris Mittenaere, Amber Heard ir Irina Shayk
Iris Mittenaere, Amber Heard ir Irina Shayk / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

Nemaža dalis jų ant raudonojo kilimo įsitraukė į nebylias varžybas, kuri parodys daugiau nuogo kūno – aktorės ir manekenės į premjeras žengia vilkėdamos atviras ir žadą atimančias sukneles su giliomis iškirptėmis, skeltukais ir kitokiomis kūną apnuoginančiomis detalėmis.

Ypač daug dėmesio sulaukė Rusijos supermodelis Irina Shayk, kuri ketvirtadienį per filmo „Sorry Angel“ premjerą vilkėjo rizikingą „Atelier Versace“ suknelę. Ši buvo ne susiūta, o suverta dalimis paliekant daug nuogos odos plotų, kurie labai subtiliai apnuogino tobulą manekenės kūną ir žadino vaizduotę.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Irina Shayk
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Irina Shayk

Dieną prieš tai Irina Shayk per kito filmo „Yomeddine“ premjerą vilkėjo daug kuklesnę juodą „Twinset“ suknelę, kurios atviriausia dalis buvo gili iškirptė tiek priekyje, tiek nugaroje.

Kita ryški persona ant Kanų raudonojo kilimo – aktorė Amber Heard, kurios atvira ir krūtis vos dengianti „Valentino“ suknelė tiesiog atėmė žadą.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Amber Heard
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Amber Heard

Savo seksualumą ant raudonojo kilimo pabrėžti norėjo ir „Victoria's Secret“ angelas Stella Maxwell („Roberto Cavalli Couture“), subtilius perregimus audinius rinkosi aktorės Lupita Nyong'o („Dior Haute Couture“) ir Deepika Padukone („Zuhair Murad“), o 2016-ųjų „Mis Visata“ prancūzė Iris Mittenaere pasipuošė „Stephane Rolland“ suknele, kurios iškirptė kone siekė tituluotos gražuolės bambą.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Iris Mittenaere
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Iris Mittenaere

Na o viena neidentifikuota festivalio viešnia, dalyvavusi rusiško filmo „Leto“ premjeroje, tyčia ar netyčia fotografams pozavo visai nuogomis krūtimis. Ir tai – jau ne pirmas „spintos nesusipratimas“ šių metų Kanų festivalyje: per patį atidarymą meksikiečių aktorei Patriciai Contreras jos suknelė jau iškrėtė nemalonų pokštą, prieš dešimtis fotografų apnuoginusi krūtis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kanų kino festivalio viešnia
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kanų kino festivalio viešnia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas