Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po kaltinimų patyčiomis – M.Markle reikalavimas Bakingamo rūmams: nori įrodymų ir konkrečių vardų

Prieš pat Oprah Winfrey interviu Meghan Markle sulaukė kaltinimų, kad ji nederamai elgėsi su Bakingamo rūmų darbuotojais. Dabar moteris iš rūmų reikalauja konkrečių vardų, dokumentų ir žinučių, įrodančių patyčias, praneša „Page Six“.
Meghan Markle
Meghan Markle / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Daugelis su nekantrumu laukė Meghan Markle ir princo Harry interviu. Tačiau amerikiečių aktorei šis laukimas apkarto – netikėtai „The Times“ pasirodė straipsnis apie nederamą moters elgesį su Bakingamo rūmų darbuotojais.

Publikacijoje buvo teigiama, kad į redakciją kreipėsi keli neįvardijami šaltiniai, kurie esą norėjo pateikti kitokią versiją apie darbą su M.Markle ir kaip su tuo tvarkėsi patys rūmai.

Netrukus po publikacijos sureagavo ir M.Markle atstovas viešiesiems ryšiams, patikinęs, kad tokios kalbos tėra dar vienas bandymas viešai susidoroti.

Vida Press nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
Vida Press nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

Galiausiai praėjus daugiau nei savaitei M.Markle kreipėsi į Bakingamo rūmus su reikalavimu pateikti konkrečius asmenis, kurie ją apkaltino patyčiomis.

Negana to, ji nori pamatyti visus dokumentus, elektroninius laiškus, žinutes, kurios susijusios su kaltinimais, dėl kurių karališkieji rūmai žada pradėti tyrimą, praneša „The Mail on Sunday“.

Taip pat žinoma, kad viena ir kita pusė teisiškai pasikaustę. M.Markle sieks, kad būtų panaikinta tai, ką Meghan pusėje esantis šaltinis vadina „apskaičiuota šmeižto kampanija, paremta klaidinančia ir žalinga dezinformacija“, praneša „The Mail on Sunday“.

Bakingamo rūmai pradės tyrimą

Pateiktuose kaltinimuose teigiama, kad Meghan elgesys privertė kelis su ja asmeniškai dirbusius asmenis pasitraukti iš pareigų, o dar vienas darbuotojas pareiškė, kad dirbant su Sasekso hercogiene buvo pažeistas pasitikėjimas, jie neva buvo žeminami.

Karališkųjų rūmų atstovai pranešė esantys labai susirūpinę tuo, ką perskaitė spaudoje, ir žada pradėti tyrimą.

„Žinoma, kad esame labai sunerimę dėl pasirodžiusių kaltinimų, kuriuos pareiškė buvę princo Harry ir Meghan Markle darbuotojai. Atsižvelgdami į situaciją, gilinsimės į straipsnyje pateiktas aplinkybes, įtrauksime visus su darbuotojus, ir tuos, kurie paliko savo darbo vietą, tam, kad pamoka būtų išmokta.

Karališkuosiuose rūmuose egzistuoja griežta pagarbos darbe politika, kurios yra laikomasi daugelį metų, o patyčios ir grasinimai tikrai nebus toleruojami“, – paskelbė rūmai.

Ir nors kol kas dar nėra žinoma data, kada karališkieji rūmai pradės tyrimą, teigiama, kad šis klausimas šiuo metu yra vienas iš prioritetų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas