Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ariana Grande siūlosi padengti Mančesterio teroro akto aukų laidotuvių išlaidas

JAV popmuzikos žvaigždė Ariana Grande (23 m.) siūlosi padėti finansiškai šeimoms, kurių nariai žuvo per pirmadienį jos koncerto Mančesteryje metu surengtą teroro aktą, skelbia britų portalas „Daily Mail“.
Ariana Grande
Ariana Grande / AFP/„Scanpix“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teroro ataka per Arianos Grande koncertą Mančesteryje: atsakomybę prisiėmė „Islamo valstybė“, atskleista užpuoliko tapatybė

Pirmadienio vakarą per teroro išpuolį Mančesteryje žuvo 22 žmonės, dar 119 sužeisti. Dauguma nukentėjusiųjų – jauno amžiaus popžvaigždės gerbėjai ar jų iš po koncerto pasiimti atvažiavę tėvai, pati jauniausia auka – aštuonerių mergaitė.

Sukrėsta Ariana Grande kitą dieną po teroro išpuolio išskrido namo į Floridą, kur ją oro uoste pasitiko mylimasis Macas Milleris, o likusį koncertų turą Europoje sustabdė.

Tuo tarpu dainininkės gerbėjų puslapis „Ariana Updates!“ skelbia, kad ji jau susisiekė su aukų, kurių tapatybės patvirtintos, šeimomis ir pasisiūlė padengti laidotuvių išlaidas. Ši informacija dainininkės atstovų kol kas nėra patvirtinta.

„Instagram“ nuotr./Ariana Grande su gerbėja Georgina Callander, kuri žuvo per Mančesterio teroro išpuolį
„Instagram“ nuotr./Ariana Grande su gerbėja Georgina Callander, kuri žuvo per Mančesterio teroro išpuolį

Šaltiniai iš dainininkės aplinkos portalui TMZ sakė, kad šiuo metu „Ariana yra nepaguodžiama“ – ji nepaprastai sielojasi dėl šio išpuolio ir nenustoja verkti. Gerbėjai jai – labai svarbūs, tad ji niekaip negali susitaikyti su tuo, kad per jos koncertą žuvo niekuo dėti jauni žmonės.

Beje, su viena iš žuvusiųjų, 18-mete Georgina Callander, Ariana Grande susipažino prieš dvejus per susitikimą su gerbėjais – jis vyko toje pačioje Mančesterio arenoje.

Taip pat pranešama, kad arenoje, prie kurios susisprogdino mirtininkas, buvo ir dainininkės mama – prasidėjus panikai ji padėjo kelioms dešimtis jaunuolių slėptis užkulisiuose iki arenoje pasirodė saugumo tarnybos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito