Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Arianos Grande brolis susižadėjo su vaikinu: originali vieta ir džiaugsmo ašaros

Prieš mėnesį vestuves atšokusi popmuzikos žvaigždė Ariana Grande dabar džiaugiasi vyresniojo brolio laime – po dvejus metus trukusios draugystės Frankie Grande'as pasipiršo savo vaikinui Hale'ui Leonui.
Frankie Grande'as su sužadėtiniu Hale Leonu
Frankie Grande'as su sužadėtiniu Hale'u Leonu / Vida Press nuotr.

Apie vaikinų sužadėtuves paskelbė „People“. Kaip teigiama publikacijoje, jiedu susižadėjo antradienio naktį, apsupti draugų ir šeimos narių, tarp kurių buvo ir Arianos bei Frankie mama Joana ir Hale'o teta Carolyn.

„Mes esame be galo laimingi“, – džiaugėsi sužadėtiniai.

Vida Press nuotr./Frankie Grande'as su sužadėtiniu Hale'u Leonu
Vida Press nuotr./Frankie Grande'as su sužadėtiniu Hale'u Leonu

Anot „People“, netikėtos sužadėtuvės įvyko Los Andžele. Pasirodo, ketverių metų blaivybės sukaktį birželio 16-ąją minėsiantis F.Grande'as apie piršlybas nieko neįtariančiam mylimajam pasakė, kad jiedu antradienį susitiks su draugais, kad blaivybės sukaktį atšvęstų keliomis dienomis anksčiau. Tuomet 38-erių Brodvėjaus žvaigždė ir aktyvistas F.Grande'as nustebino 28-erių aktorių H.Leoną paklausdamas, ar šis nori tapti jo vyru.

Šį klausimą Frankie ištarė vienoje iš savo pirmųjų pasimatymų vietų –„Dreamscape“ virtualios realybės nuotykių erdvėje. F.Grande'as su minėta kompanija susitarė, kad programos pabaigoje pasirodytų užrašas „Ar vesi mane?“ ir virtualūs fejerverkai.

„Tai buvo tokia tobula, graži akimirka, – „People“ pasakojo Frankie. – Hale'as buvo visiškai nustebęs, ir mes abu apsipylėme džiaugsmo ašaromis. Aš jau daugiau nei metus planavau pasipiršti jam virtualioje realybėje, ir tai buvo kvapą mums abiems visiškai užgniaužianti akimirka.“

Jis pridūrė nekantraujantys, kol visi norintys galės išvysti piršlybų vaizdo įrašą. „O, Dieve! Mes tokie laimingi“, – kartojo garsios atlikėjos brolis.

Pora susipažino 2019-aisiais linijinių šokių bare Los Andžele. F.Grande'as sako, kad tai buvo „meilė iš pirmo šokio“.

„Atsitiktinai patekau į barą „Oil Can Harry“ ir pamačiau scenoje šokantį Hale. Jis šoko visiems. Jis mėgsta eiti į šį barą ir žino visus šokius, aš buvau apstulbintas“, – pažintį prisiminė jis.

„Tai tikrai buvo meilė iš pirmo šokio. Po to aš jį vijausi, bet jis dingo, nes nuėjo taisytis plaukų.“

F.Grande'as pasakojo, kad visi jo šeimoje myli H.Leoną, ypač jo močiutė, kurią įprastai sunku nustebinti.

„Nonna tikrai pamilo jį ir paradavo aplink senelių namus, rodydama, kad atvyko nauja gėjų pora. Tai buvo taip šaunu“, – pasakojo Frankie.

Neseniai pora atšventė savo dvejų metų draugystės sukaktį, šia proga socialiniuose tinkluose pasidalijo jaukiomis akimirkomis ir vyko į Palm Springsą.

„Mažuti, jei mes išgyvenome karantiną... mes galime išgyventi viską!“ – instagrame rašė F.Grande'as. – Laimingos dvejų metų sukakties, mano meile. Nekantriai laukiu dar daugiau juoko ir šypsenų, ir tikiuosi, daugiau nebus kirpimų! Myliu tave iš visos širdies!“

TAIP PAT SKAITYKITE: Savaitgalį slapta ištekėjo Ariana Grande: intymi ceremonija įvyko dainininkės namuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas