„Arsenal“ savininkas apmokėjo pompastiškas dukterėčios vestuves: „Disney“ pasaka perkelta į Uzbekiją

Uzbekijoje praėjusį savaitgalį buvo iškeltos tokios pompastiškos vestuvės, kokių jau senokai nematėte – šalyje garsi socialinių tinklų žvaigždė Ganya Usmanova (24 m.) ištekėjo už tenisininko Vashos Uzakovo (29 m.). Pranešama, kad prabanga tiesiog trykštančias poros vestuves apmokėjo nuotakos dėdė – milijardierius Alisheras Usmanovas, kuriam priklauso ir dalis „Arsenal“ futbolo klubo.
Ganyos Usmanovos ir Vashos Uzakovo vestuvės
Ganyos Usmanovos ir Vashos Uzakovo vestuvės / „Instagram“ nuotr.

118 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle turinti Ganya Usmanova, kuri save vadina influencere, savo vestuvėse jautėsi it būtų tikra pasakų princesė. Ne veltui visa šventės tema buvo būtent „Disney“ pasakos.

„Uzekspocentre“ parodų centre Taškente, kur ir vyko didžioji puota, net buvo pastatyta laikina pasakų pilis, šventės vietą puošė šimtai tūkstančių baltų gėlių, grindys buvo dekoruotos didžiuliais deimantų piešiniais, o nuotaka savo drabužius keitė net kelis kartus.

A post shared by Dilnoz (@dilnozdesigner) on

Pagrindinį nuotakos apdarą kūrė iš Libano kilęs dizaineris Rami Kadi – princesiško stiliaus suknelė buvo dekoruota tūkstančiais kristalų ir turėjo kelių metrų ilgio šleifą. Nuotakos įvaizdį užbaigė princesiška karūna. Vėliau nuotaka persirengė į patogesnę, šokiams labiau tinkamą suknelę.

Ypatingas vaidmuo vestuvėse buvo patikėtas ir mažajai princesei – nuotakos dukrai, kuriai šį mėnesį sueis šešeri.

„Instagram“ nuotr./Gana Usmanova su dukra
„Instagram“ nuotr./Gana Usmanova su dukra

Kur tik pasisuksi, visur akis badė neregėta prabanga, o tuo pasirūpino turtingasis nuotakos dėdė Alisheras Usmanovas. Uzbekijoje gimusio Rusijos verslo magnato turtas vertinamas 15 mlrd. JAV dolerių, tad iškelti tokią puotą mylimai dukterėčiai jam – vieni juokai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas