Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aštuntą kartą susižadėjo erotinis modelis Katie Price: „taip“ ištarė po 10 mėnesių draugystės

Po 10 mėnesių trukusios audringos draugystės Katie Price (42) pasipiršo jos mylimasis Carlas Woodsas (32). Tai – jau aštuntos moters sužadėtuvės, rašo Dailymail.co.uk.
Carlas Woodsas ir Katie Price
Carlas Woodsas ir Katie Price / Vida Press nuotr.

Jungtinės Karalystės televizijos asmenybė Katie Price antradienį pranešė, kad Carlas, iš pradžių atsiklausęs jos motinos Amy ir tėvo bei sūnaus Junioro, paprašė jos rankos.

Sužadėtuvėmis Katie Price džiaugiasi praėjus vos šešioms savaitėms po skyrybų proceso su trečiu vyru Kieranu Hayleriu užbaigimo. Juodu skirtingais keliais pasukti nusprendė prieš trejus metus.

„Tikra atgaiva būti su žmogumi, kuris, jei kada nors nuspręsiu nebedirbti, pasirūpins manimi. Tiesiog jį myliu“, – „OK Magazine“ sakė ji.

„Daug apie tai kalbėjome, todėl žinojau, kas vyksta. Nenumaniau tik kada tai nutiks. Buvo nuostabu. Carlas leidimo paprašė mano mamos ir tėčio – ir Junioro“, – tęsė Katie Price.

Kaip erotinis modelis išgarsėjusi Katie tikina, kad būsimo sutuoktinio jos šlovė „ar viskas, kas su tuo susiję“, nedomina.

Džiugia žinia sužadėtiniai pasidalijo antradienį vakare savo instagramo paskyrose. Jie paviešino nuotrauką iš romantiškos sužadėtuvių fotosesijos, kurioje penkių vaikų motinos ranką puošią žiedas.

Pirmosios Katie Price sužadėtuvės įvyko 1996 m. Tada 18-metei jai pasipiršo Warrenas Furmanas, įteikęs 3000 svarų sterlingų vertės žiedą. Prie altoriaus pora taip ir nenužengė – sužadėtuvės nutrūko labai greitai.

Po to modelio sužadėtiniu 2004-aisiais tapo verslininkas Scottas Sullivanas. Jis pasipiršo prieš pat Katie įžengiant į realybės šou „I’m A Celebrity“ džiungles. Deja, meilė jam baigėsi tose pačiose džiunglėse sutikus Peterį Andre. Įsimylėjėliai po poros metų susituokė ir susilaukė dviejų vaikų, bet 2009 m. vedybinis jų gyvenimas baigėsi.

Antruoju Katie Price vyru tapo Alexas Reidas. Su juo modelis susipažino praėjus vos porai mėnesių po skyrybų su Peteriu Andre. Prašydamas moters už jo tekėti, Alexas įteikė net 60 tūkst. svarų sterlingų žiedą. 2010-aisiais juodu susituokė Las Vegase, bet santuoka nutrūko nepraėjus nei metams.

2012-aisiais Katie susipažino su modeliu Leando Penna. Porai santykiais džiaugtis netrukdė net kalbos barjeras. Netrukus po pažinties juodu jau buvo susižadėję, tačiau vyru ir žmona taip ir netapo.

Tada Katie Price susižavėjo Kieranu Hayleriu – trečiuoju savo vyru. Susituokė jie vos po penkių savaičių ir susilaukė dviejų vaikų. 2017-aisiais pora paskelbė apie skyrybas Katie sužinojus, kad Kieranas jai buvo neištikimas su moters draugėmis Jane Poutney ir Chrissy Thomas.

2019 m. liepą Katie pranešė susižadėjusi su asmeniniu sporto treneriu Krisu Boysonu, bet lapkritį pora vestuvių jau nebeplanavo. Skirtingais keliais juodu pasuko Katie prisipažinus, kad ji buvo neištikima.

Ir štai pernai liepą Katie Price užmezgė santykius su Carlu. Jųdviejų santykiai vystėsi labai greitai: vos po kelių mėnesių apsigyvenę drauge, jiedu jau galvoja apie vaikus ir, žinoma, santuoką.

15min primena, kad vyriausio Katie Price vaiko, sūnaus Harvey tėvas – futbolininkas Dwightas Yorke'as.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aštuntąkart susižadėjusiai Katie Price nuotaiką apkartino buvusio vyro pareiškimas, kad jie – susituokę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas