Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atlikėjai MakSim sukelta dirbtinė koma: jos komandoje – netektis

MakSim gerbėjai jau kurį laiką sunerimę dėl savo dievaitės. Dainininkė nuo birželio pradžios guli ligoninėje, kur gydosi plaučių uždegimą. Pasak rusų žiniasklaidos, kritinės būklės MakSim sukelta dirbtinė koma.
MakSim
MakSim / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

Kaip rašo Starhit.ru, 38-erių MakSim prastai pasijuto birželio 10 d. Koronaviruso testai užsikrėtimo neparodė, todėl atlikėja ir toliau ruošėsi koncertui. Tik į jį susirinkę žiūrovai stebėjosi MakSim būkle. Pasak jų, dainininkė atrodė neblaivi.

Vėliau paaiškėjo, kad MakSim alkoholio padauginusi nebuvo. Keistą elgesį iššaukė staiga iki 40 laipsnių šoktelėjusi temperatūra. Dainininkė taip pat pradėjo stipriai kosėti. Į ligoninę gydytojai ją paguldė dėl plaučių uždegimo. Kaip po to rašė pati MakSim, buvo pažeista jau 40 proc. jos plaučių.

MakSim nedelsė ir atšaukė kitus koncertus, o kaip įrodymą, kad susirgimo neišsigalvoja, socialiniame tinkle pasidalijo nuotraukomis iš ligoninės ir neigiamus testus patvirtinančiais dokumentais.

Dainininkės būklė vis prastėjo, plaučiai vis labiau silpo. Šiuo metu jai diagnozuotas 80 proc. plaučių pažeidimas, Dainininkei sukelta dirbtinė koma ir ji prijungta prie gyvybę palaikančio aparato. Gydytojai deda visas pastangas, kad MakSim pasveiktų.

O kol laukė naujienų apie atlikėjos sveikatą, jos gerbėjus pasiekė kita, gerokai liūdnesnė žinia. Mirė koronavirusu užsikrėtęs Vadimas Šatrovas, dainininkės vaizdo klipų režisierius. Jis ligoninėje atsidūrė gerokai anksčiau nei pati atlikėja.

Iki tol vyras aktyviai socialiniuose tinkluose dalijosi savo būklės detalėmis, skundėsi prasta savijauta, kvėpavimo problemomis, dėl kurių jis turėjo kvėpuoti per deguonies kaukę.

„Sėdžiu, verkiu, dėkoju Dievui už savo gyvenimą. Tokį gražų ir neįtikėtiną“, – rašė Vadimas Šatrovas, dirbęs su daugybe Rusijos šou verslo žvaigždžių. Paskutiniu jo darbu tapo MakSim dainos „Spasiba“ vaizdo klipas.

Jį pamatyti galite čia:

VIDEO: МакSим - Спасибо / ПРЕМЬЕРА

Apie 45-erių režisieriaus, kurio karjera buvo pačiame pike, mirtį pranešė jo našlė. Ji taip pat užsikrėtusi koronavirusu, serga plaučiu uždegimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas