Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atskleista, dėl ko netikėtai užgeso 25-erių atlikėjos Chynna Rogers gyvybė

Jaunos kylančios muzikos žvaigždės mirtį tiriantys pareigūnai atskleidė, dėl kokių priežasčių užgeso Chynna Rogers gyvybė. „E! News“ Filadelfijos sveikatos departamento atstovai patvirtino, jog reperė mirė nuo atsitiktinio perdozavimo.
Chynna Rogers
Chynna Rogers / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Mirtis Muzika

Iš Filadelfijos kilusios atlikėjos gerbėjai baiminosi, kad Chynna Rogers perdozavo, kai jos artima bičiulė Quinta Brunson tviteryje po pranešimų apie reperės mirtį pasidalijo tokia žinute: „Ką tik dėl narkotikų netekau dar vienos draugės. Netylėsiu apie tai. Pavargau nuo narkotikų kultūros. Visko, kas su ja susiję. Visko, kas jai priklauso. Žinau, kad už to slypi didesnis paveikslas. Bet man daugiau neberūpi. Esu labai pavargusi. Ir prislėgta.“

Pranešimai užsienio spaudoje apie Chynna Rogers mirtį pasirodė balandžio 8 d. Apie dar vieną jaunos muzikos žvaigždės netektį „E! News“ patvirtino jos šeima.

„Chynna buvo labai mylima ir stipriai jos ilgėsimės“, – sakė artimieji.

Chynna Rogers sparčiai kilo ne tik muzikos, bet ir mados industrijos laiptais. Būdama 14 metų ji pradėjo dirbti modeliu, atstovavo „Ford Models“ agentūrai.

Kurti dainas jai padėjo prodiuseris A$AP Yams, kurio tikrasis vardas Stevenas Rodriguezas. Jis taip pat mirė perdozavęs narkotikų 2015 metais.

Kaip skelbėme anksčiau, Chynna Rogers sakė prieš kelis metus buvusi priklausoma nuo narkotikų, tačiau jų sakė nebevartojanti nuo 2017 metų.

Interviu „Pitchfork“ potencialą turėjusi muzikos žvaigždė atvirai papasakojo, kodėl kurį laiką savo priklausomybę ji slėpė nuo kitų.

„Yra nemažai atlikėjų, nusprendusių savo problemomis dalytis su gerbėjais, ir tai šaunu (…). Tačiau aš pirmiausia turiu susitvarkyti pati, o po to, kai sugalvosiu, kaip noriu apie tai kalbėt, galėsime pasikalbėti“, – sakė Chynna Rogers.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas