Sportas gyvai

Atskubėjo į pagalbą: brazilų modelio G.Bundchen poelgis sužavėjo tūkstančius

Brazilų modelis Gisele Bundchen ne kartą ištikimiausius gerbėjus žavėjo savo gražiais poelgiais. Ji ir šįkart įrodė, kad turi gerą širdį – iš žvejų tinklų ištraukė įstrigusį jūrų vėžlį. Gisele pasakojo, kad po gelbėjimo operacijos gyvūnas buvo per daug silpnas, kad pats nukeliautų iki vandens, tad ir čia teko ištiesti pagalbos ranką.
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / Asmeninio albumo ir stop kadro nuotr.

Kai kurie moters gerbėjai juokavo, kad Gisele iš supermodelio virto superheroje, kai netikėtai pasidalino vėžlio gelbėjimo operacija, rašoma nbcnews.com.

Apie šį savo poelgį modelis nutarė papasakoti asmeninėje „Instagram“ paskyroje, kurioje patalpino ir trumpą vaizdo įrašą apie išgelbėjimą. Netrukus ji sulaukė ir 50 tūkst. jos geranoriškumą palaikančių komentarų.

„Gyvenimas yra pilnas galimybių, kurios atsiranda kasdien, ir mes patys pasirenkame, ką su jomis daryti. Ši diena niekuo nesiskiria“, – rašė ji.

Dviejų vaikų mama pasakojo, kad su jūrų vėžliu susidūrė vedžiodama savo šunį Oniksą. Pasirodo, jos augintinis pradėjo loti ant į krantą išmestų šiukšlių.

„Kai priėjau arčiau, pamačiau šį gražų vėžliuką, apsivertusį aukštyn kojomis, jo akyse matėsi nusivylimas, nuovargis, kūnas buvo susiraizgęs ir įsipainiojęs į žvejybos tinklą“, – rašė G.Bundchen.

Vaizdo įraše galima pamatyti, kaip Gisele nuima tinklelį nuo vėžlio, jį apverčia ir išlaisvina. Tada atsargiais žingsneliais nuneša jį į vandenį.

„Aš iš karto pradėjau jį išlaisvinti iš tinklo, kuris jį smaugė, bet net ir atrišus, jis buvo per daug pavargęs, kad galėtų grįžti į vandenyną“, – rašė ji.

Savo gražiu poelgiu Gisele rado puikią progą žmonėms priminti, kad nuo gyvūnų, kurie dažnai būna įkaltini šiukšlėse ir galiausiai dėl jų miršta, nenusigręžtų ir jiems padėtų.

„Šiandien man buvo priminta, kad turime geriau suvokti savo, kaip rūšies, būdus ir padėti apsaugoti visus gyvūnus – tai mūsų pasirinkimas“, – socialiniame tinkle rašė modelis.

Gisele Bundchen ir anksčiau yra kalbėjusi apie jūros vėžlių svarbą. Ji taip pat neseniai prisijungė prie JT kampanijos „Wild for Life“. Vykdydama kampaniją, ji turėjo pasirinkti gyvūną, kuris būtų jai giminingas. Ir spėkite, kas jis? Žinoma, kad tai jūros vėžlys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius